Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 12 din 12

Subiect: intrebare site-wide link exchange

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de resahc Vezi Post
    Ma gandeam ca din moment ce doua site-uri schimba intre ele linkuri site-wide iese din calcul varianta linkurilor platite (are si el linkuri catre mine si eu catre el)
    Oricum nu doresc sa ma bazez doar pe speculatiile mele de aceea v-am intrebat, ca am observat ca pe forum se regasesc multi oameni care chiar stiu e zic...
    mersi inca o data
    Linkurile platite, la momentul de fata, reprezinta o problema numai in sensul in care ele vin de la siteuri cunoscute pentru acest lucru..
    astea (eu catre el , el catre mine) sunt linkuri reciproce si de obicei nu sunt chiar asa de bine privite de motoarele de cautare, mai bine incearca un schimb 3 way, de genul 3 siteuri de profil 1 catre 2, 2 catre 3, 3 catre 1, sau daca gasesti si mai multe cu atat mai bine.

Daca mergi pe ideea linkurilor site wide, ar fi interesant daca ai putea obtine ca linkurile din fiecare pagina sa aiba un anchor text diferit, de ex ai un site despre filme si actori, pe o pagina sa ai un link cu anchorul filme si actori, pe alta pagina cu anchor filme noi, pe alta pagina cu anchor actori faimosi, pe alta pagina trailere filme, etc... daca ai prins ideea.

Parerea mea, dar trebuie sa te anunt ca eu nu ma pricep la seo... asa ca nu garantez pentru ele

barosanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th February 2007
    Posturi
    728
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Nic Vezi Post
    Linkurile platite, la momentul de fata, reprezinta o problema numai in sensul in care ele vin de la siteuri cunoscute pentru acest lucru..
    astea (eu catre el , el catre mine) sunt linkuri reciproce si de obicei nu sunt chiar asa de bine privite de motoarele de cautare, mai bine incearca un schimb 3 way, de genul 3 siteuri de profil 1 catre 2, 2 catre 3, 3 catre 1, sau daca gasesti si mai multe cu atat mai bine.

Daca mergi pe ideea linkurilor site wide, ar fi interesant daca ai putea obtine ca linkurile din fiecare pagina sa aiba un anchor text diferit, de ex ai un site despre filme si actori, pe o pagina sa ai un link cu anchorul filme si actori, pe alta pagina cu anchor filme noi, pe alta pagina cu anchor actori faimosi, pe alta pagina trailere filme, etc... daca ai prins ideea.

Parerea mea, dar trebuie sa te anunt ca eu nu ma pricep la seo... asa ca nu garantez pentru ele

schimbu de linkuri e inca o unealta buna pentru siteurile fara resurse financiare si nu numai...degeaba se zice ca nu sunt utile si nu au valoare...daca sunt de pe domenii din acelasi domeniu cu al tau, te ajuta foarte mult
    Si daca s-a putea ce zici tu..fiecare link de pe fiecare pagina...ehee..ce bine ar fi..dar cine sta sa iti puna anchor unic pe fiecare pagina?

site-wide-urile insa arata spammy si daca ai un procent mare de astfel de linkuri din totalul likurilor, nu e o idee prea buna
    desigur...face bine la directoare...da bine sa ai 300.000 de linkuri catre siteul tau..chiar daca 20 sunt unice
    Ultima modificare făcută de barosanu; 6th August 2007 la 20:13.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. intrebare despre link exchange?
    De cristi-net în forumul Dezbateri SEM
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 13th July 2010, 10:02
  2. Vand link site wide pe site pr4
    De deadworldisee în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 22nd August 2008, 16:19
  3. Link exchange - Intrebare
    De BeFree în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 7th April 2008, 19:09
  4. intrebare link exchange
    De kmedia în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 30th October 2007, 13:53
  5. In locul site-wide-urilor
    De preacher în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 3rd July 2006, 22:55

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •