daca am un site in limba romana si fac link ex cu un site in limba engleza ma ajuta cu ceva?
in mod normal cred ca ajuta orice link ex.
daca am un site in limba romana si fac link ex cu un site in limba engleza ma ajuta cu ceva?
in mod normal cred ca ajuta orice link ex.
Eu n-as recomanda link exchange-uri prea multe .
iar intrebarea ta este mult prea vaga. Trebuie avute in vedere atributele necesare unui link: Anchor-ul, title-ul, Relevanta domeniului X, autoritatea domeniului X, IP-ul de pe care vine linkul, etc etc .
Anyway, nu abuza de link exchange-uri. Repet asta pentru ca pe .ro multi o fac. Si abia astept indepartata zi cand li se va intoarce![]()
Tu traiesti acum sau in viitor?Nu zic sa ne bazam doar pe link exchange si orice om inteligent isi ia niste masuri de back-up insa a nu face LE (in limite decente, normal, pentru nici acum LE-ul excesiv nu e tolerat, chiar si pe .ro) doar pentru ca s-ar putea ca in X luni/ani sa ai de suferit e o greseala.
Legat de intrebare: "any link is better than no link" deci dintre a avea un link nerelevant si a nu avea de loc prima varianta e preferabila. Deci e recomandabil sa ai link-uri de unde poti. Mare grija insa cui dai link-uri.
LE mi se pare cea mai proasta alegere la promovarea unui site. Exista atatea posibilitati de a obtine ibls de calitate ca LE este in mare parte o pierdere de timp. Vad din ce in ce mai mult "boala" de a subscrie in directoare web, directoare care nu aduc nici un aport dpdv al trust rank-ului.
Cea mai buna strategie e sa incepi prin optimizarea pt long tailed kws, si apoi sa bagi continut de calitate si, foarte important, ORIGINAL. Stiu ca partea cu continutul e grea pt majoritatea site-urilor, pt ca multe site-uri de la noi nu fac altceva decat sa copieze.
Sunt de acord cu Ringwraith cand spune ca "li se va intoarce". Toti vor sa fie cat mai repede in prima pagina in G, si apoi se mira de ce le pica site-ul vre-o 100 de rezultate dupa 3 luni.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)