Sunt sigur ca multi dintre cei care lucreaza cu AdWords in Romania isi pun mainile in cap cateodata, cand se trezesc cu "concurenti" din cu totul alte domenii![]()
Astazi am sa prezint cazul Orange Romania:
![]()
Sunt sigur ca multi dintre cei care lucreaza cu AdWords in Romania isi pun mainile in cap cateodata, cand se trezesc cu "concurenti" din cu totul alte domenii![]()
Astazi am sa prezint cazul Orange Romania:
![]()
Ultima modificare făcută de Mircea Budean; 27th April 2010 la 17:40.
asta e , bravo lor , au buget mare si cred ca si-au bagat anunturi pe keywordul "comanda" . Nimic special , doar bani multi cheltuiti![]()
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happenµ
Ascult muzica de club la petreceri cu deejay.
Chiar asa, Mircea Budean, nu vad care e problema. Bine ca nu ne iau noua banii...
Asa cum a scris mai sus Iulian, bravo lor pentru ca pot si reusesc.
Pe mine chiar ma deranjeaza deoarece apar pe unele cautari fara nici legatura cu Orange si din cauza asta pe cautarile alea nu imi mai apar additional links. Sau poate mi-ar aparea daca as creste bid-ul destul de mult...
In rest daca au bugete care trebuie consumate, asta este... ce sa faci.Pacat ca nu se ocupa si de partea online la fel de bine ca de cea offline
![]()
Ultima modificare făcută de Mircea Budean; 28th April 2010 la 01:54.
Observ in ultimele ziel ca astia de la orange sunt peste tot. Cati bani or avea?
search: "samsung", "lg", "vodafone", "cartela ratb"etc
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)