Fac link exchange cu site-uri cu si despre jocuri(NU JOCURI ONLINE). Preferabil ce are legatura cu fps-urile. Astept eventuale oferte.
Fac link exchange cu site-uri cu si despre jocuri(NU JOCURI ONLINE). Preferabil ce are legatura cu fps-urile. Astept eventuale oferte.
am gameznet.info ... daca te intereseaza lasa reply .
PageRank: unranked. Desi asta nu ma intereseaza chiar asa mult.
Alex:n/a aici ma cam intereseaza numarul vizitatorilor
Site-ul tau mi se pare ca e la inceput, poate chiar prea la inceput. Nu ai acolo decat 4 posturi, 0 comentarii deci nu-mi poti trimite ceva trafic. Poate doar 1-2 vizitatori pe saptamana ceea ce nu ma ajuta absolut deloc. Mai astept un pic sa mai cresti.
l-am facut alarteri si mi-e o lene sa il promovez...![]()
cu games91.com daca esti interesat, pm
iti pot oferi link pe virtual-games... astept un pm cu o eventuala oferta
Probleme cu Adwords? Te putem ajuta in depistarea fraudei PPC: Xiona
@anuntul
Am avut multe tentative de link exchange cu site-uri ce au jocuri on-line si doar unul singur genera trafic cat de cat pentru ca il cunosteam pe administrator si a plasat site-ul undeva unde era cel mai bine(pentru mine spun eu). Daca as face link-exchange cu tine acesta ar sta in footer sau il pui in minidirectorul ala? Ca acolo vad ca se accepta instant si nu mai e nevoie de exchange si nu ajuta mai cu nimic.
Cati vizitatori ai zilnic? Ca alexa imi arata site-ul tau undeva la vreo 4milioane600?
Cum spuneam nu ma intereseaza asa mult PR-ul. Sunt nevoit acum de link exchange pentru ca in ultima saptamana am sesizat o scadere de trafic si din aceasta cauza sunt in cautare de link-exchange care ma poate ajuta putin cu redresarea site-ului meu.
@revenco_andrei ai o multime de link-uri in footer si al meu s-ar pierde sigur pe acolo deci nu ma ajuta cu nimic daca as cumpara link de la tine. Un eventul link exchange da as fi de acord pentru ca fata de celelate oferte conduci detasat atat in pr cat si in alexa. Sper ca vorbesti de virtual-games\PUNCT RO ca nu vad sa fi spus extensia.
Ultima modificare făcută de c|neva; 29th September 2007 la 17:42.
Eu credeam ca este vorba de link exchange - nu de o vanzare de link. Eu practic ti-as putea pune link-ul / sau un banner intr-un loc mai vizibil daca este vorba de bani sau de un link exchange suficient de convenabil.
Da... vorbesc despre virtual-games.ro
Probleme cu Adwords? Te putem ajuta in depistarea fraudei PPC: Xiona
Cand ai spus "oferta" ma gandeam ca te referi la bani. Anyway ti-am lasat un PM. Astept si alte oferte.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)