16th June 2016, 13:35
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
vertedi
Daca PageRank, a disparut, majoritatea discutiilor despre autoritatea unui domeniu se indreapta catre Moz si vad asta de mult timp. Acum, ca nu ma ajuta in
SERPs, asta este, poate pe viitor insa, tool-ul respectiv este destul de folosit. In felul acesta ne putem da seama ce autoritate are numele de domeniu si pagina testata. Merci de raspuns.
De curiozitate, compara backlinkurile pe care ti le vede Moz cu rezultatele furnizate de ahrefs sau majestic. Si vezi apoi la ce iti folosesc metricii MOZ. Moz este, in opinia mea evident, un bullshit maxim umflat puternic de un marketing agresiv.
Dar na, daca metricii Moz vand, go for it, daca esti vanzator. Daca insa esti cumparator ..... sper sa nu fii suficient de naiv incat sa iei de bun DA si PA
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
16th June 2016, 22:57
1 out of 1 members found this post helpful.
Salut, in urma cu 9-10 ani era PR-ul de Google dupa care te mai puteai ghida cat de cat. Nici in acele conditii nu se putea lua in considerare doar PR-ul unui site ca sa iti dai seama de calitate, dar macar era un algoritm de la Google. Era ceva oficial.
Nu ma aflu in nici o categorie, ma refer la cei 95% sau 5%, pentru ca pur si simplu nu ofer astfel de servicii. Tot ce fac in online fac doar pentru mine si chiar daca castig bine din online (parerea mea) este doar ceva amatorial, imi place prea mult munca mea offline ca sa o las. Dar si asa, profan in acest domeniu si fara sa am prea multa experienta, imi dau seama ca aceste valori MOZ nu au nici cea mai mica valoare. Si nu o spun doar eu.
Stiu ca exista site-uri de 1-2 ani cu DA si PA mic, am si eu, dar nu raman pentru totdeauna pe 1, valoarea MOZ creste si datorita vechimii unui site, in functie de numarul paginilor indexate si multe alte criterii, nu creste doar datorita link-urilor, chiar daca acest criteriu este cel principal. Moz nu este actualizat si pentru noile extensii. Uite un exemplu: www. filmpertutti. click, sunt sigur ca iti dai seama ca are ceva trafic, dupa cum spune Alexa e nr. 185 in Italia si are DA PA 1. Nu este site-ul meu, dar am site-uri cu extensii .gratis, .online si .bio. Oricate vizite ar avea, oricate link-uri as aduce la site-uri si oricata vechime vor avea, pana nu isi actualizeaza MOZ algoritmul vor ramane pe 1. Banuiesc ca in vasta ta experienta te-ai intalnit macar odata cu un astfel de site (cu extensie noua), analizeza-l cu algoritmul de la MOZ si te vei convinge singur ca MOZ (cel putin in prezent) nu le poate analiza. Pentru mine sunt importante vizitele si conversiile, apoi ca am PR DA PA TF CF SM GG JJ LL KK XX sau orice alte acronime 1 sau 100 nu ma incalzeste cu nimic.
In incheiere, iti doresc doar succes cu acesta extensie cu DA mare. Nu am vrut sa fac polemica, mi-am expus doar parerea. O seara placuta.
Ultima modificare făcută de lecktronix; 16th June 2016 la 23:02.
Motiv: eroare de ortografie