Ce parere aveti de serviciul pe care il ofera? Ati incercat vreunul?
Ce parere aveti de serviciul pe care il ofera? Ati incercat vreunul?
Eu nu am avut situatii in care sa trebuiasca/ajute sa cumpar trafic pana acum, deci nici serviciile yop.ro nu le-am folosit. Daca insa as fi intr-o astfel de situatie nu as apela la yop.ro pentru ca:
- trimite "vizite" si nu vizitatori (prin vizitatori eu inteleg unici, pe cand vizitele pot veni si de la 20 de unici care intra fiecare de mai multe ori pe site).
- nu specifica daca traficul este din Romania sau worldwide.
- cere afisarea unui banner de-al lor pe timpul campaniei, lucru care mi se pare putin exagerat pentru un serviciu pe care il platesc.
The best things in life aren't things
mi-ai putea recomanda ceva site-uri bune?
Nu ti-as putea recomanda pentru ca nu as recomanda cumpararea de trafic de genul acesta.
Daca ai nevoie urgenta de vizitatori pe site dupa parerea mea e mai intelept sa investesti intr-o campanie PPC (de exemplu Adwords). Astfel ai parte de vizitatori reali si targetati.
The best things in life aren't things
m-am bagat pe un domeniu unde am enorm de multa concurenta si cum zici tu , adwords ar fi cel mai bine
ADF.ly e un serviciu care trimite 10.000 vizitatori cu numai 5$, iar daca vrei trafic din Romnia, pretul este de 2$ pentru 1.000 de vizitatori (adf.ly - Advertising Rates).
Nu am folosit serviciul ca sa iti pot spune mai multe, dar pretul este cu mult mai mic decat yop.ro.
Forum IT: PC Troubleshooting - din pasiune pentru calculatoare.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)