Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 17

Subiect: Minciuna Google despre SEO

Bela este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    24th May 2015
    Posturi
    198
    Putere Rep
    18

Cool Minciuna Google despre SEO

Scuze pentru titlul de "efect", dar personal as fi interesat si de parerea celor de pe acest forum despre articolul postat pe inbound:
    https://inbound.org/discuss/why-is-g...ying-about-seo

E de actualitate.

slobodan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    45
    Posturi
    582
    Putere Rep
    36

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Nu stiu ce sa zic dar eu m-am luat dupa Google cu "content is king" si am avut doar de suferit, ba adesea am intalnit plagiatori cu o pozitie mai buna in serps decat paginile mele pe care le plagiasera.

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    24

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Articol e mult spus. Se aud doar niste vaiete de copil tamp trimis la colt. Daca citesti pe aici, pe forum, intelegi ca linkul este rege.

Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    24th May 2015
    Posturi
    198
    Putere Rep
    18

Implicit

Ceea ce spune el este ca "linkul este rege" acum, in tarile unde nu face google update. Ca deh, nu stie romaneste... Dar cand o invata...

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    24

Implicit

Google stie romaneste, stie si ungureste, doar ca nu aplica toate reglajele fine ale algoritmului din engleza. Dar stie daca te apesi pe niste cuvinte in pagina, vede daca spamezi linkuri cu money keywords atat on site, cat si offsite. Din metricile vizitatorilor intelege care pagini sunt ok si care sunt de umplutura. Pentru ca in tarile vorbitoare de engleza totul este inmultit cu 100 sau cu 1000 fata de Romania, unele din trigger-ele lor sunt setate mai sus si nu se comporta bine cand sunt prea putine date statistice.

Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    24th May 2015
    Posturi
    198
    Putere Rep
    18

Implicit

Interesant, poate ca ai dreptate dar totusi imi este un mister cum rankez pe .com cu site care are 8 backlink-uri (ultima oara cand am verificat)
    Am 2 experimente pe .ro care se mentin in top 5 de mai mult de un an si cred ca au impreuna 10 linkuri.
    Da, link-ul este king aici pe forum, dar experienta mea empirica arata altceva.
    Respectiv sunt in ceata

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Bela Vezi Post
    Interesant, poate ca ai dreptate dar totusi imi este un mister cum rankez pe .com cu site care are 8 backlink-uri (ultima oara cand am verificat)
    Am 2 experimente pe .ro care se mentin in top 5 de mai mult de un an si cred ca au impreuna 10 linkuri.
    Da, link-ul este king aici pe forum, dar experienta mea empirica arata altceva.
    Respectiv sunt in ceata
    Am si eu un emd de 3 cuvinte care rankeaza doar pentru ca e EMD si e optmizat onpage, altfel zero linkuri.

Daca vorbim de nise fara concurenta/cu concurenta slaba, poti ranka din vechime, autoritate, onpage, emd, etc.

Daca vorbim de nise concurentiale "content is king" e mort demult, e netul plin de content si e ieftin sa-l produci. Ai vreun site cu care rankezi din content pe money keywords cu cateva mii de cautari lunare?
    Retired

Mihaela. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    17
    Data înscrierii
    20th January 2016
    Posturi
    39
    Putere Rep
    17

Implicit

Citat Postat în original de Vicarious Vezi Post
    Google stie romaneste, stie si ungureste, doar ca nu aplica toate reglajele fine ale algoritmului din engleza. Dar stie daca te apesi pe niste cuvinte in pagina, vede daca spamezi linkuri cu money keywords atat on site, cat si offsite. Din metricile vizitatorilor intelege care pagini sunt ok si care sunt de umplutura. Pentru ca in tarile vorbitoare de engleza totul este inmultit cu 100 sau cu 1000 fata de Romania, unele din trigger-ele lor sunt setate mai sus si nu se comporta bine cand sunt prea putine date statistice.
    Te contrazic nu de dragul de a te contrazice, ci pentru ca am site pe com si din observatiile mele, in prezent, Google nu vede daca faci keyword stuffing, nu prea vede daca spamezi linkuri cu money keywords atat on site, cat si offsite (daca nu o faci extrem de vizibil), nu prea intelege doar din metricile vizitatorilor care pagini sunt ok si care sunt de umplutura (ca sa-si dea seama mai degraba are nevoie sa fie "ajutat" cu keyword stuffing + link spam). As avea si exemple de site-uri/pagini care rankeaza f bine, prin tacticile astea, pe com, dar sunt pe nisa mea si nu vreau sa o fac publica. Mai mult, cred ca acum, in 2016, functioneaza chiar mai bine decat inainte, pentru ca lumea considera ca Google e mai destept si se prinde. Eu cred ca doar a avut grija sa ne sperie. "Cainele care latra, nu musca!"

Citat Postat în original de Catalin Cerga Vezi Post
    Am si eu un emd de 3 cuvinte care rankeaza doar pentru ca e EMD si e optmizat onpage, altfel zero linkuri.

Daca vorbim de nise fara concurenta/cu concurenta slaba, poti ranka din vechime, autoritate, onpage, emd, etc.

Daca vorbim de nise concurentiale "content is king" e mort demult, e netul plin de content si e ieftin sa-l produci. Ai vreun site cu care rankezi din content pe money keywords cu cateva mii de cautari lunare?
    Da, am site cu care am rankat din content pe money keywords cu cateva mii de cautari lunare, in top 5, pe com. Dar ca sa rankez am fost nevoita sa fac spam on-page (keyword stuffing + internal link spam). Mi-am pus si cateva link-uri pe cateva domenii cu PR5, si surpriza mea a fost ca n-am vazut niciun efect, n-am reusit sa-i depasesc pe cei din fata mea, care nu si-au batut capul cu backlink-urile, dar au facut mult mai mult spam on-page decat mine (deh, mie mi-a fost rusine, am avut o limita, dar cei din fata mea nu s-au rusinat deloc) + au observat cativa factori on-page care sunt f importanti pt Google, aici nimic de comentat, bravo lor!....

Da, e plin netul de continut, ca sa rankezi nu e de-ajuns continutul, e nevoie, in primul rand, sa nu-ti fie rusine sa faci SPAM (on-page, off-page, dupa caz). Parerea mea.

As vrea sa vad ziua in care nu mai sunt nevoita sa fac spam, pe o nisa la care ma pricep si eu, ca altfel nu-mi scot nici banii investiti.
    Ultima modificare făcută de Mihaela.; 29th February 2016 la 18:45.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.709
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Mihaela. Vezi Post

Da, e plin netul de continut, ca sa rankezi nu e de-ajuns continutul, e nevoie, in primul rand, sa nu-ti fie rusine sa faci SPAM (on-page, off-page, dupa caz). Parerea mea.

As vrea sa vad ziua in care nu mai sunt nevoita sa fac spam, pe o nisa la care ma pricep si eu, ca altfel nu-mi scot nici banii investiti.
    Nu ma prea pricep la SEO, cum e asta SPAM off-page?
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Mihaela. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    17
    Data înscrierii
    20th January 2016
    Posturi
    39
    Putere Rep
    17

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Nu ma prea pricep la SEO, cum e asta SPAM off-page?
    Orice backlink care nu este natural, care este adus spre un site, pentru a ranka mai bine, inseamna spam off-page. Parerea mea. Regulamentul Google este clar in privinta asta: support.google.com/webmasters/answer/35265?hl=en sau Quality Guidelines: support.google.com/webmasters/answer/35769

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. despre SEO, despre Google
    De teodor98 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 11th June 2013, 19:06
  2. Despre ban google
    De Easy în forumul Google
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 18th August 2010, 17:43
  3. Google Cheat Sheets - totul despre Google
    De Duncan în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 13th November 2009, 22:16
  4. despre google analythics
    De voidcode în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 18th May 2009, 05:56
  5. Ce va spune Google despre ?
    De birkof în forumul Google
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 13th March 2009, 15:16

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii