Daca-mi fac un subdomeniu si iau ban de la google, iau si pe domeniu sau doar pe subdomeniu?![]()
Daca-mi fac un subdomeniu si iau ban de la google, iau si pe domeniu sau doar pe subdomeniu?![]()
Am un blog personal si unul cu Reduceri Online.
Pai teoretic nu. Site-urile care iti pun la dispozitie subdomeniu pt diferite chestii ar fi in mare rahat (platformele de bloguri, etc), mai ales ca astea sunt cele mai spamate.
Acum insa depinde si cum le conectezi tu intre ele (subdomeniul cu domeniul principal).
Sa zicem ca-mi fac un subdomeniu pe adresa blogului meu si iau ban. Imi baneaza si domeniul principal sau numa subdomeniul?
Depinde cum considera persoana care aplica ban-ul.Depinde cat de grave sunt neregulile.
Mai bine te apuci sa citesti posturile Sticky si sa muncesti ca sa faci ceva ca lumea.
Din ce inteleg vrei sa faci ceva dubios pe subdomeniul ala daca ai deja in cap ca o sa iei ban. Deci sfatul meu ar fi mai bine sa n-o faci. Cat timp nu faci nimic dubios nu o sa iei ban.
Ba ai nevoie de indicatii... ori vrei sa inveti sa faci ceva bine.... ori mergi in alta parte... Pe SEOPEDIA se incurajeaza optimizarea curata, prin munca. Si daca stii deja ca... poti sa iei ban... de ce sa te chinui? Mai bine investesti timpul sa mai strangi ceva link-uri. Simplu.
Hai ca ai timp sa inveti tot ce e bun, mai citeste pe forum... si dupa aia o sa-ti placa sa faci optimizarea paginilor.
Boingeanu Ben
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)