1st March 2016, 00:14
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Mihaela.
Te contrazic nu de dragul de a te contrazice, ci pentru ca am site pe com si din observatiile mele, in prezent, Google nu vede daca faci keyword stuffing, nu prea vede daca spamezi linkuri cu money keywords atat on site, cat si offsite (daca nu o faci extrem de vizibil)...
Nu conteaza ro sau com, aici se discuta reactia diferita a go0gle in functie de limba si regiune. Te rog arata-ne si noua site-ul tau plin de keyword-uri si care nu este penalizat. Si arata-ne si site-ul tau care are o gramada de backlink-uri spam. Observatiile mele sunt total contrare cu ale tale. Ce ne facem? Eu vad ca daca pui keywords in meta title, in h-uri, cu bold, in linkuri, in alt-uri si mai depasesti si o densitate de 2-3%, te duci in jos ca un bolovan. Am vazut un concurent de-al meu cu 39.000 de linkuri, care dupa ce a stat 6 luni pe locul 1, acum nu mai este de gasit pe nicaieri in primele 200 de locuri.

Postat în original de
Mihaela.
... nu prea intelege doar din metricile vizitatorilor care pagini sunt ok si care sunt de umplutura (ca sa-si dea seama mai degraba are nevoie sa fie "ajutat" cu keyword stuffing + link spam). As avea si exemple de site-uri/pagini care rankeaza f bine, prin tacticile astea, pe com, dar sunt pe nisa mea si nu vreau sa o fac publica. Mai mult, cred ca acum, in 2016, functioneaza chiar mai bine decat inainte, pentru ca lumea considera ca Google e mai destept si se prinde. Eu cred ca doar a avut grija sa ne sperie. "Cainele care latra, nu musca!"

Google obtine o multime de date foarte exacte, despre comportarea vizitatorilor pe site-uri, din analytics si alte date, mai putine exacte, dar semnificative statistic, din browserele sale de pe android sau pc.

Postat în original de
Mihaela.
Da, am site cu care am rankat din content pe money keywords cu cateva mii de cautari lunare, in top 5, pe com. Dar ca sa rankez am fost nevoita sa fac spam on-page (keyword stuffing + internal link spam). Mi-am pus si cateva link-uri pe cateva domenii cu PR5, si surpriza mea a fost ca n-am vazut niciun efect, n-am reusit sa-i depasesc pe cei din fata mea, care nu si-au batut capul cu backlink-urile, dar au facut mult mai mult spam on-page decat mine (deh, mie mi-a fost rusine, am avut o limita, dar cei din fata mea nu s-au rusinat deloc) + au observat cativa factori on-page care sunt f importanti pt Google, aici nimic de comentat, bravo lor!....
Da, e plin netul de continut, ca sa rankezi nu e de-ajuns continutul, e nevoie, in primul rand, sa nu-ti fie rusine sa faci SPAM (on-page, off-page, dupa caz). Parerea mea.
As vrea sa vad ziua in care nu mai sunt nevoita sa fac spam, pe o nisa la care ma pricep si eu, ca altfel nu-mi scot nici banii investiti.
Daca fac analiza concurentei de top de pe cateva nise pe care le cunosc, vad tocmai invers de ce spui tu, adica vad continut curatel, in care keyword-urile sunt de bun simt, linkuri nu foarte multe, dar de calitate. Am vazut si cateva exceptii, care inseamna linkuri mai putine, dar o sustinuta activitate pe facebook, cu mii de foloweri, posturi zilnice, samd.
Probabil ca nisa pe care lucrezi tu este adult. Doar acolo vad ca spamul e in floare. Pe acea nisa nimeni nu este etern si nimanui nu-i pasa de viitor. Omuletii de acolo spameaza puternic, stau in top 3-6 luni, le dispare site-ul, renunta si fac altul.
5th April 2016, 17:07
0 out of 1 members found this post helpful.
I am having backlinks fromhigh quality websites but still its not helping improve my website rankings.., What can be the reason?
5th April 2016, 17:20
3 out of 3 members found this post helpful.

Postat în original de
samsingh
I am having backlinks fromhigh quality websites but still its not helping improve my website rankings.., What can be the reason?
Maybe creating users on foreign forums just to place a profile link isn't helping
Retired