Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 17 din 17

Subiect: Minciuna Google despre SEO

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    25

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Mihaela. Vezi Post
    Te contrazic nu de dragul de a te contrazice, ci pentru ca am site pe com si din observatiile mele, in prezent, Google nu vede daca faci keyword stuffing, nu prea vede daca spamezi linkuri cu money keywords atat on site, cat si offsite (daca nu o faci extrem de vizibil)...
    Nu conteaza ro sau com, aici se discuta reactia diferita a go0gle in functie de limba si regiune. Te rog arata-ne si noua site-ul tau plin de keyword-uri si care nu este penalizat. Si arata-ne si site-ul tau care are o gramada de backlink-uri spam. Observatiile mele sunt total contrare cu ale tale. Ce ne facem? Eu vad ca daca pui keywords in meta title, in h-uri, cu bold, in linkuri, in alt-uri si mai depasesti si o densitate de 2-3%, te duci in jos ca un bolovan. Am vazut un concurent de-al meu cu 39.000 de linkuri, care dupa ce a stat 6 luni pe locul 1, acum nu mai este de gasit pe nicaieri in primele 200 de locuri.

... nu prea intelege doar din metricile vizitatorilor care pagini sunt ok si care sunt de umplutura (ca sa-si dea seama mai degraba are nevoie sa fie "ajutat" cu keyword stuffing + link spam). As avea si exemple de site-uri/pagini care rankeaza f bine, prin tacticile astea, pe com, dar sunt pe nisa mea si nu vreau sa o fac publica. Mai mult, cred ca acum, in 2016, functioneaza chiar mai bine decat inainte, pentru ca lumea considera ca Google e mai destept si se prinde. Eu cred ca doar a avut grija sa ne sperie. "Cainele care latra, nu musca!"
    Google obtine o multime de date foarte exacte, despre comportarea vizitatorilor pe site-uri, din analytics si alte date, mai putine exacte, dar semnificative statistic, din browserele sale de pe android sau pc.

Da, am site cu care am rankat din content pe money keywords cu cateva mii de cautari lunare, in top 5, pe com. Dar ca sa rankez am fost nevoita sa fac spam on-page (keyword stuffing + internal link spam). Mi-am pus si cateva link-uri pe cateva domenii cu PR5, si surpriza mea a fost ca n-am vazut niciun efect, n-am reusit sa-i depasesc pe cei din fata mea, care nu si-au batut capul cu backlink-urile, dar au facut mult mai mult spam on-page decat mine (deh, mie mi-a fost rusine, am avut o limita, dar cei din fata mea nu s-au rusinat deloc) + au observat cativa factori on-page care sunt f importanti pt Google, aici nimic de comentat, bravo lor!....

Da, e plin netul de continut, ca sa rankezi nu e de-ajuns continutul, e nevoie, in primul rand, sa nu-ti fie rusine sa faci SPAM (on-page, off-page, dupa caz). Parerea mea.

As vrea sa vad ziua in care nu mai sunt nevoita sa fac spam, pe o nisa la care ma pricep si eu, ca altfel nu-mi scot nici banii investiti.
    Daca fac analiza concurentei de top de pe cateva nise pe care le cunosc, vad tocmai invers de ce spui tu, adica vad continut curatel, in care keyword-urile sunt de bun simt, linkuri nu foarte multe, dar de calitate. Am vazut si cateva exceptii, care inseamna linkuri mai putine, dar o sustinuta activitate pe facebook, cu mii de foloweri, posturi zilnice, samd.

Probabil ca nisa pe care lucrezi tu este adult. Doar acolo vad ca spamul e in floare. Pe acea nisa nimeni nu este etern si nimanui nu-i pasa de viitor. Omuletii de acolo spameaza puternic, stau in top 3-6 luni, le dispare site-ul, renunta si fac altul.

Mihaela. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    17
    Data înscrierii
    20th January 2016
    Posturi
    39
    Putere Rep
    17

Implicit

Citat Postat în original de Vicarious Vezi Post
    Nu conteaza ro sau com, aici se discuta reactia diferita a go0gle in functie de limba si regiune. Te rog arata-ne si noua site-ul tau plin de keyword-uri si care nu este penalizat. Si arata-ne si site-ul tau care are o gramada de backlink-uri spam. Observatiile mele sunt total contrare cu ale tale. Ce ne facem? Eu vad ca daca pui keywords in meta title, in h-uri, cu bold, in linkuri, in alt-uri si mai depasesti si o densitate de 2-3%, te duci in jos ca un bolovan. Am vazut un concurent de-al meu cu 39.000 de linkuri, care dupa ce a stat 6 luni pe locul 1, acum nu mai este de gasit pe nicaieri in primele 200 de locuri.
    Nu am site plin de keyword-uri si cu o gramada de backlink-uri spam. Dar as putea, daca as vrea si sunt convinsa ca nu m-ar penaliza Google. Nu imi place spam-ul, tocmai asta ma deranjeaza, ca Google nu penalizeaza spam-ul. Am raportat la Google acum vreun an un site care rankeaza foarte bine doar din spam on-page (keyword stuffing, pe mine mai putin ma intereseaza procentul, daca e peste 2-3%, sau mai putin, cred ca toata lumea isi poate da seama daca e keyword stuffing sau nu, la citirea unui text. In cazul pe care il reclamasem, era foarte vizibila fortarea. Plus celelalte pe care le-ai spus: bolduri, h-uri, alt-uri, etc. Facand spam on-page, a castigat f mult, s-a dezvoltat f mult, a ajuns la peste 20 000 pagini adaugate, o sa mai spameze probabil on-page pana o sa capete autoritate f mare si o sa poata ranka fara sa mai apeleze la tactici din astea. Si nu e vorba de un site care e de cateva luni, cred ca e in al 4-lea an. Pe .com

Daca fac analiza concurentei de top de pe cateva nise pe care le cunosc, vad tocmai invers de ce spui tu, adica vad continut curatel, in care keyword-urile sunt de bun simt, linkuri nu foarte multe, dar de calitate. Am vazut si cateva exceptii, care inseamna linkuri mai putine, dar o sustinuta activitate pe facebook, cu mii de foloweri, posturi zilnice, samd.
    Da, si in cazul acesta, are actiivitate intensa pe Social media, f mult continut, dar la baza e spam on-page. Iar backlink-uri, are multe, dar slabute sau slabe.

Probabil ca nisa pe care lucrezi tu este adult. Doar acolo vad ca spamul e in floare. Pe acea nisa nimeni nu este etern si nimanui nu-i pasa de viitor. Omuletii de acolo spameaza puternic, stau in top 3-6 luni, le dispare site-ul, renunta si fac altul.
    In ce fel lucrez pe nisa adult? Uitandu-ma la avatarul tau, vreau sa cred ca n-ai fost rau intentionat cu intrebarea. Nu, nu am site pe nisa adult. Probabil mai sunt destule nise spamate pe .com.
    Ultima modificare făcută de Mihaela.; 1st March 2016 la 01:31.

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    25

Implicit

Nu am site plin de keyword-uri si cu o gramada de backlink-uri spam. Dar as putea, daca as vrea si sunt convinsa ca nu m-ar penaliza Google. Nu imi place spam-ul, tocmai asta ma deranjeaza, ca Google nu penalizeaza spam-ul. Am raportat la Google acum vreun an un site care rankeaza foarte bine doar din spam on-page (keyword stuffing, pe mine mai putin ma intereseaza procentul, daca e peste 2-3%, sau mai putin, cred ca toata lumea isi poate da seama daca e keyword stuffing sau nu, la citirea unui text...
    Iti inteleg frustrarea. Faptul ca ai raportat un site si n-ai fost bagata in seama, nu inseamna totusi ca regulile go0gle permit sau chiar premiaza spamul. Ceea ce povestesti este un caz izolat si nu regula. Algoritmii go0gle nu sunt perfecti, seamana cu plasele pescarilor, care prind tone de peste, dar mai si scapa cativa pesti.

Mihaela. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    17
    Data înscrierii
    20th January 2016
    Posturi
    39
    Putere Rep
    17

Implicit

Iti inteleg frustrarea. Faptul ca ai raportat un site si n-ai fost bagata in seama, nu inseamna totusi ca regulile go0gle permit sau chiar premiaza spamul. Ceea ce povestesti este un caz izolat si nu regula. Algoritmii go0gle nu sunt perfecti, seamana cu plasele pescarilor, care prind tone de peste, dar mai si scapa cativa pesti.
    Nu asta ma deranjeaza, ca nu a penalizat manual site-ul atunci. Stim cu totii cat de greu se primesc link-uri naturale si am primit la o pagina multe, de pe vreo 150 de domenii. Eu n-am adus nici macar un link. Iar dupa, am coborat un loc, m-am gandit ca o sa urc dupa, ca de obicei asa se intampla...dar n-am mai urcat. In fata mea Google a pus site-ul spam. Eu am repetat kw-ul vizat de vreo 3 ori in text (asa trebuia natural, fara sa fortez), competitorul l-a repetat de peste 50 de ori, plus celelalte: bolduri, h-uri, etc. Eu vad ca Google premiaza spam-ul, iar asta nu e singurul caz pe care l-am vazut. Ma deranjeaza ca sunt nevoita sa fac spam, sa repet, nenatural un cuvant in text de zeci de ori, sa ingros cuvinte aiurea, ca asa ii place lui Google, desi nu imi place cum arata textul cu cuvintele ingrosate, ca trebuie sa aduc de multe ori link-uri, ca sa nu vad in fata mea vreun spammer...si suntem in 2016. Cand am avut primul site tot lucrul asta m-a deranjat si ma asteptam ca Google, cu timpul, sa rezolve cumva cu spam-ul, dar si acum, in martie 2016, nu a rezolvat.

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    39
    Posturi
    409
    Putere Rep
    29

Implicit

Sa intervin asa somnoros si eu.Toate site-urile mele care nu mai stiam nimic de ele acuma rankeaza bine mersi chiar pe primlele locuri sau pagini.Eu nu cred ca un seo curat garanteaza ceva, in momentul de fata e tocmai invers.Si inca mai functioneaza foarte bine si spamul... Din pacate
    scriu gramatical prost :D:D:D:D

samsingh este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th April 2016
    Locaţie
    london, england
    Vârstă
    35
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

I am having backlinks fromhigh quality websites but still its not helping improve my website rankings.., What can be the reason?

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    42

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de samsingh Vezi Post
    I am having backlinks fromhigh quality websites but still its not helping improve my website rankings.., What can be the reason?
    Maybe creating users on foreign forums just to place a profile link isn't helping
    Retired

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. despre SEO, despre Google
    De teodor98 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 11th June 2013, 19:06
  2. Despre ban google
    De Easy în forumul Google
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 18th August 2010, 17:43
  3. Google Cheat Sheets - totul despre Google
    De Duncan în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 13th November 2009, 22:16
  4. despre google analythics
    De voidcode în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 18th May 2009, 05:56
  5. Ce va spune Google despre ?
    De birkof în forumul Google
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 13th March 2009, 15:16

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii