Rezultate 1 la 10 din 17

Subiect: Minciuna Google despre SEO

Vizualizare arbore

Mihaela. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    20th January 2016
    Posturi
    39
    Putere Rep
    20

Implicit

Citat Postat în original de Vicarious Vezi Post
    Nu conteaza ro sau com, aici se discuta reactia diferita a go0gle in functie de limba si regiune. Te rog arata-ne si noua site-ul tau plin de keyword-uri si care nu este penalizat. Si arata-ne si site-ul tau care are o gramada de backlink-uri spam. Observatiile mele sunt total contrare cu ale tale. Ce ne facem? Eu vad ca daca pui keywords in meta title, in h-uri, cu bold, in linkuri, in alt-uri si mai depasesti si o densitate de 2-3%, te duci in jos ca un bolovan. Am vazut un concurent de-al meu cu 39.000 de linkuri, care dupa ce a stat 6 luni pe locul 1, acum nu mai este de gasit pe nicaieri in primele 200 de locuri.
    Nu am site plin de keyword-uri si cu o gramada de backlink-uri spam. Dar as putea, daca as vrea si sunt convinsa ca nu m-ar penaliza Google. Nu imi place spam-ul, tocmai asta ma deranjeaza, ca Google nu penalizeaza spam-ul. Am raportat la Google acum vreun an un site care rankeaza foarte bine doar din spam on-page (keyword stuffing, pe mine mai putin ma intereseaza procentul, daca e peste 2-3%, sau mai putin, cred ca toata lumea isi poate da seama daca e keyword stuffing sau nu, la citirea unui text. In cazul pe care il reclamasem, era foarte vizibila fortarea. Plus celelalte pe care le-ai spus: bolduri, h-uri, alt-uri, etc. Facand spam on-page, a castigat f mult, s-a dezvoltat f mult, a ajuns la peste 20 000 pagini adaugate, o sa mai spameze probabil on-page pana o sa capete autoritate f mare si o sa poata ranka fara sa mai apeleze la tactici din astea. Si nu e vorba de un site care e de cateva luni, cred ca e in al 4-lea an. Pe .com

Daca fac analiza concurentei de top de pe cateva nise pe care le cunosc, vad tocmai invers de ce spui tu, adica vad continut curatel, in care keyword-urile sunt de bun simt, linkuri nu foarte multe, dar de calitate. Am vazut si cateva exceptii, care inseamna linkuri mai putine, dar o sustinuta activitate pe facebook, cu mii de foloweri, posturi zilnice, samd.
    Da, si in cazul acesta, are actiivitate intensa pe Social media, f mult continut, dar la baza e spam on-page. Iar backlink-uri, are multe, dar slabute sau slabe.

Probabil ca nisa pe care lucrezi tu este adult. Doar acolo vad ca spamul e in floare. Pe acea nisa nimeni nu este etern si nimanui nu-i pasa de viitor. Omuletii de acolo spameaza puternic, stau in top 3-6 luni, le dispare site-ul, renunta si fac altul.
    In ce fel lucrez pe nisa adult? Uitandu-ma la avatarul tau, vreau sa cred ca n-ai fost rau intentionat cu intrebarea. Nu, nu am site pe nisa adult. Probabil mai sunt destule nise spamate pe .com.
    Ultima modificare făcută de Mihaela.; 1st March 2016 la 00:31.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. despre SEO, despre Google
    De teodor98 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 11th June 2013, 18:06
  2. Despre ban google
    De Easy în forumul Google
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 18th August 2010, 16:43
  3. Google Cheat Sheets - totul despre Google
    De Duncan în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 13th November 2009, 21:16
  4. despre google analythics
    De voidcode în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 18th May 2009, 04:56
  5. Ce va spune Google despre ?
    De birkof în forumul Google
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 13th March 2009, 14:16

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii