Nu am site plin de keyword-uri si cu o gramada de backlink-uri spam. Dar as putea, daca as vrea si sunt convinsa ca nu m-ar penaliza Google. Nu imi place spam-ul, tocmai asta ma deranjeaza, ca Google nu penalizeaza spam-ul. Am raportat la Google acum vreun an un site care rankeaza foarte bine doar din spam on-page (keyword stuffing, pe mine mai putin ma intereseaza procentul, daca e peste 2-3%, sau mai putin, cred ca toata lumea isi poate da seama daca e keyword stuffing sau nu, la citirea unui text. In cazul pe care il reclamasem, era foarte vizibila fortarea. Plus celelalte pe care le-ai spus: bolduri, h-uri, alt-uri, etc. Facand spam on-page, a castigat f mult, s-a dezvoltat f mult, a ajuns la peste 20 000 pagini adaugate, o sa mai spameze probabil on-page pana o sa capete autoritate f mare si o sa poata ranka fara sa mai apeleze la tactici din astea. Si nu e vorba de un site care e de cateva luni, cred ca e in al 4-lea an. Pe .com
Da, si in cazul acesta, are actiivitate intensa pe Social media, f mult continut, dar la baza e spam on-page. Iar backlink-uri, are multe, dar slabute sau slabe.
In ce fel lucrez pe nisa adult?Uitandu-ma la avatarul tau, vreau sa cred ca n-ai fost rau intentionat cu intrebarea. Nu, nu am site pe nisa adult. Probabil mai sunt destule nise spamate pe .com.

Uitandu-ma la avatarul tau, vreau sa cred ca n-ai fost rau intentionat cu intrebarea. Nu, nu am site pe nisa adult. Probabil mai sunt destule nise spamate pe .com.
Răspunde cu citat