25th January 2015, 22:28
1 out of 1 members found this post helpful.
Vad ca te ataci degeaba. 
E politica lui Google, nu a mea. Eu as face acelasi lucru. Eu doar ti-am dat o explicatie legata de motivul penalizarii. Tu o accepti sau nu.
Atata vreme cat acei oameni nu au specificata nicaieri pregatirea medicala, recomandarile si sfaturile lor sunt egale cu zero pentru Google.
Citatele de mai sus sunt din manualul lui Google cu care echipa lor de "quality raters" trebuie sa evalueze siteurile.

Postat în original de
AnaliticSEO
În caz de ai trecut cu vederea primul post, îţi amintesc. Siteul a fost penalizat de Panda (incep sa ma conving de asta) în 2013. În toamna anului trecut s-a început munca la site.
Official Google Webmaster Central Blog: More guidance on building high-quality sites
Is this article written by an expert or enthusiast who knows the topic well, or is it more shallow in nature? NU
Is the content mass-produced by or outsourced to a large number of creators, or spread across a large network of sites, so that individual pages or sites don’t get as much attention or care? DA
For a health related query, would you trust information from this site? NU

Postat în original de
AnaliticSEO
Ce a fost, cine a scris şi ce a scris nu mă priveşte.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un
audit SEO complet. :)
25th January 2015, 22:42
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
Marius P.
toata povestea asta ar implica o penalizare manuala, nu algoritmica.
Notele de la "quality raters" sunt incluse in update-urile Panda ulterioare, nu neaparat in mod direct, site cu site. Practic se detecteaza un pattern de site low quality pe care filtrele lor ajung sa il detecteze si sa il elimine.
Au ajuns atat de avansati incat nu mai e nevoie sa intre manual pe site. Pot vedea foarte simplu: numarul autorilor, lipsa informatiilor de contact etc.
In cazul niselor sensibile (cum e aceasta), cel mai probabil iau la mana top 100 siteuri din fiecare tara si le evalueaza, astfel incat la urmatoarele update-uri, cele low quality sa fie eliminate.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un
27th January 2015, 16:10
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
AnaliticSEO
Eu nu atac Nichita, dar am obosit să tot citesc citate din manuale de la Google, iar la o simplă căutare să văd că ce scrie în ele nu face nici doi bani.
Nu face doi bani pentru ca nu aplici ce gasesti acolo. Vezi reactia pe care ai avut-o mai sus legata de faptul ca "nu te intereseaza" cine le-a scris.
Iti recomand citirea acestui ghid.

Postat în original de
AnaliticSEO
Totuşi am să dau un exemplu pentru toată lumea - un site foarte "pro" şi "trusted" care e pe 1 - ghidulmedical(punct)com
Nu am sa fac o analiza comparativa pentru fiecare dintre site-uri insa astea sunt cateva probleme vazute la o analiza rapida:
1. Ai fisiere .css blocate de robots.txt
If resources like JavaScript or CSS in separate files are blocked (say, with robots.txt) so that Googlebot can’t retrieve them, our indexing systems won’t be able to see your site like an average user. We recommend allowing Googlebot to retrieve JavaScript and CSS so that your content can be indexed better. This is especially important for mobile websites, where external resources like CSS and JavaScript help our algorithms understand that the pages are optimized for mobile.
2. Ai mii de pagini cu medici, cu 30-50 de cuvinte per pagina (low quality content). Uite cum arata descrierea unei pagini a unui cabinet in cazul concurentei. Cate pagini din astea ai? Zero?
3. Uite cum arata un articol al concurentei, cu autor si cu tot ce trebuie. Nu articole anonime scrise de useri cu nume de email.
4. Descrierea de pe index a concurentei sugereaza faptul ca toate cabinetele medicale / toti medicii sunt verificati inainte de listare etc. In cazul tau nu exista nici o verificare.
5. Ai un forum medical in care useri neverificati dau sfaturi medicale. Eu l-as elimina complet.
6. Fisiere lipsa pe care site-ul nu le poate incarca desi sunt prezente in css.
7..........
Sunt mai multe probleme dar astea sunt primele care mi-au sarit in ochi.
Pentru recovery? Noindex pe tot ce e low quality: articole nedocumentate, pagini de "cabinete" cu 3 randuri, adaugarea de autori cu profile de medici etc.
PS. Cineva a raportat site-ul la DMCA => low quality.
Ca răspuns la o plângere ce am primit-o conform legii US Copyright "Digital Millenium" , am şters 1 rezultat(e) de pe această pagină. Dacă doriţi, puteţi citi plângerea DMCA care a cauzat ştergerea(ile) la ChillingEffects.org.