Rezultate 1 la 2 din 2

Subiect: Cum pot vedea daca un site are penalizare pt continut duplicat - panda

CalinB este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    20th January 2014
    Posturi
    447
    Putere Rep
    26

Implicit Cum pot vedea daca un site are penalizare pt continut duplicat - panda

Un prieten are un site al unei spalatorii auto (site-ul x). Dupa un timp a deschis inca un site identic(acelasi cod + aceleasi texte) -> site-ul y.

Cum pot vedea daca a suferit o penalizare pentru continut duplicat? Penalizarea se aplica lui y sau si lui x? Site ul x are cam aceleasi pozitii... pe y nu s a lucrat deloc.

Acum vrea sa refaca de la 0 site-ul y(sa inlanture continutul duplicat) si sa l ridice in google, dar nu stiu daca e sau nu penalizat. Cum aflu?

designarti este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    18th June 2013
    Posturi
    175
    Putere Rep
    25

Implicit

Personal, cred ca o data ce am urcat continut pe site, stiu daca e duplicat sau nu - stiu daca l-am luat din alta parte sau daca l-am scris eu
    Pentru originalitatea continutului primit de la diversi.. scriitori, exista o caruta de saituri unde poti verifica. Alternativ, paragraf cu paragraf in google search
    Google penalizeaza continutul duplicat. Nu cred ca ai cum sa afli, manual sau automat, daca saitul X sau Y este penalizat. Dar poti sa banuiesti ca este penalizat in functie de pozitia ocupata in cautari (sau disparitia totala din cautari).
    Daca as fi in locul lui, in prima instanta, as inlatura continutul duplicat. L-as rescrie, pastrand URL-urile. Merita sa faca asta doar daca saitul se bucura de ceva autoritate (daca are ceva backlinks, daca metricsurile sunt bune, daca are, pana la urma, mai mult continut de calitate).
    Panda poate sa-l penalizeze chiar daca nu e duplicat, din cauza calitatii slabe, densitatii mari de cuvinte cheie (stuffing), utilizarea in exces a headingurilor, lipsa metadata, erori in cod etc.
    Despre consultanță și conținut site-uri turistice aici | Proiect personal Globi.ro.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Continut duplicat pe acelasi site
    De klaudiu în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 6th November 2012, 20:45
  2. Penalizare duplicat content
    De lovelife în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 25th September 2012, 20:07
  3. Trecere de la continut duplicat la continut unic
    De sergiuliano în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 4th July 2012, 00:00
  4. Cum sa iti revii dupa o penalizare Panda?
    De Ramonel în forumul Google
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 29th June 2012, 18:36
  5. Continut duplicat pe acelasi site
    De Marius Morariu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 5th December 2011, 16:18

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •