14th November 2011, 12:29
1 out of 1 members found this post helpful.
Eu am facut asa ceva la site-ul din semnatura (momentan nu functioneaza pentru ca doresc sa fac ceva modificari) si nu a fost nici o problema
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
14th November 2011, 12:42
Postat în original de
Morariu
Singura mea problema e ca nu cumva sa traga tot siteul in jos ceea ce fac eu aici
Ideea update-ului Panda era ca site-urile cu unele pagini slabe, continut copiat, duplicat, inutil, spam (squidoo, de exemplu, ca tot se spameaza usor acolo) sa fie penalizate in intregime, datorita doar acelor pagini cu continut slab. Acuma, pe .ro clar Panda n-are nicio treaba, crek ne mai iarta google putin, dar din ce-am inteles, asta era efectul Panda, penaliza tot site-ul daca aveai cateva pagini cu continut slab. Ce inseamna continut slab, depinde de algoritmul google. Dar in cazul tau nu cred sa fie pb. Practic, nu-i aceeasi chestie cu paginile de tag-uri, categorii, single post, homepage pe WP? ca toate arata acelasi excerpt/portiune de text. Si eu pana acu n-am observat nicio penalizare pe .ro, desi nu am noindex si nofollow la tag-uri, pt ca astea-mi aduc trafic frumusel din Google. Unele pagini de tag-uri rankeaza bine pt numele tagului, si mi se pare normal, s-a mai discutat despre asta si am mai zis de ce mi se pare mie normal sa fie relevanta pagina aia pt un nume de tag si sa rankeze mai bine decat articolul: are tag-ul in url, in title, in H1, etc... Si userul vede articole despre tag-ul ala, deci e multumit.
Deci nu-ti face griji pt 100 de caractere duplicat Se pare ca pe .ro rankeaza bine site-uri cu continut intreg copiat, deci...
Signatura lipsa
14th November 2011, 13:51
Marius, cred ca in momentul in care topicurile de pe forum o sa inceapa sa fie populate cu raspunsuri, ele vor fi mai importante decat cele de pe blog. Asta ptr ca Google tine cont de comentarii (de pe forum sau nu) ptr ca ele vor creste procentul de continut indexabil.
Ar fi util ca pe langa link-urile din blog sa faci si un internal linking astfel incat sa fie indexate repede, cele de pe forum.
Postat în original de
tymbark;
Deci nu-ti face griji pt 100 de caractere duplicat
Se pare ca pe .ro rankeaza bine site-uri cu continut intreg copiat, deci...
True, dar asta n-ar trebui sa devina un motiv de a nu face lucrurile cum trebuie. Candva vor ajunge si pe .ro algoritmii, deci e mai bine sa joci cartea care trebuie.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
14th November 2011, 16:29
Eu zic sa-l lasi ca pagina/folder pe domeniul principal, pt ca o sa beneficieze de autoritatea site-ului si site-ul de continutul forumului updatat frecvent. Eu cel putin asa as face. Singur chestie ramane sa ai grija sa nu puna lumea orice fel de prostii de link-uri prin signatura sau in postari, ca sa nu ristii sa fie penalizat tot site-ul. Dar dpdv seo eu as alege sa tin forumul pe domeniumeu.com/forum/ sa zicem... Repet, presupunand ca forumul nu o sa fie spamat aiurea
Signatura lipsa