14th November 2011, 11:42
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Morariu
Singura mea problema e ca nu cumva sa traga tot siteul in jos ceea ce fac eu aici

Ideea update-ului Panda era ca site-urile cu unele pagini slabe, continut copiat, duplicat, inutil, spam (squidoo, de exemplu, ca tot se spameaza usor acolo) sa fie penalizate in intregime, datorita doar acelor pagini cu continut slab. Acuma, pe .ro clar Panda n-are nicio treaba, crek ne mai iarta google putin, dar din ce-am inteles, asta era efectul Panda, penaliza tot site-ul daca aveai cateva pagini cu continut slab. Ce inseamna continut slab, depinde de algoritmul google. Dar in cazul tau nu cred sa fie pb. Practic, nu-i aceeasi chestie cu paginile de tag-uri, categorii, single post, homepage pe WP? ca toate arata acelasi excerpt/portiune de text. Si eu pana acu n-am observat nicio penalizare pe .ro, desi nu am noindex si nofollow la tag-uri, pt ca astea-mi aduc trafic frumusel din Google. Unele pagini de tag-uri rankeaza bine pt numele tagului, si mi se pare normal, s-a mai discutat despre asta si am mai zis de ce mi se pare mie normal sa fie relevanta pagina aia pt un nume de tag si sa rankeze mai bine decat articolul: are tag-ul in url, in title, in H1, etc... Si userul vede articole despre tag-ul ala, deci e multumit.
Deci nu-ti face griji pt 100 de caractere duplicat
Se pare ca pe .ro rankeaza bine site-uri cu continut intreg copiat, deci...
Signatura lipsa