- site-ul la care lucrez acum nu e singurul în domeniu, şi vai!, minune! restul sunt bine merci, chiar dacă spamează keywordurile sau sunt şi mai proaste de cât respectivul
- autorii, majoritatea, sunt studeţi ai făcultăţilor de profil. Sunt şi medici, dar puţini. Dar oricum asta e inapţie curată. Nu am auzit nimeni să înjure jurnaliştii când vorbesc de medicină, de exemplu. Articolele respectiv au caracter fie informativ, fie descriptiv. Şi în mod normal le poţi găsi în orice enciclopedie medicală (dacă ai bani să o cumperi). Nu îţi oferă nimeni sfaturi "miraculoase";
- la o analiză mai atentă puteai descoperi pe site medici, care au tot dreptul să ofere consultaţii (eu cred)
- fie vorba între noi, modulul "Cere sfaturi medicului" nici nu a fost implementat măcar. Ce se scrie în comentarii, e altă treabă. La momentul respectiv site-ul poate fi catalogat drept "enciclopedie medicala"
Dacă tot ai descoperit conţinut dubios, articole neadecvate sau care te sfătuie să îţi tai un rinichi, te rog să-mi dai likurile pe privat. Noi acum lucrăm la editarea şi adăugarea conţinutului calitativ şi îţi vom fi recunoscători din suflet pentru contribuţie.
În caz de ai trecut cu vederea primul post, îţi amintesc. Siteul a fost penalizat de Panda (incep sa ma conving de asta) în 2013. În toamna anului trecut s-a început munca la site. Ce a fost, cine a scris şi ce a scris nu mă priveşte. Eu spun cine scrie şi ce se face acum al site, iar acum am întâlnit o problemă tehnică pentru care caut o soluţie la fel de tehnică. Google spune multe despre site-uri şi de cele mai multe ori pentru a te face să dai bani pe AdWords. Şi asta ştiu toţi care lucrează în domeniu.

Răspunde cu citat