4th January 2015, 14:39
1 out of 1 members found this post helpful.
1. Super fain design. Mereu le recomand clientilor sa aleaga un design ca la un magazin cunoscut (altex, domo, emag...) pentru usurinta de navigare (cunoscuta anterior).
2. Logo ok. Teoretic toate autoturismele au 4 usi, 4 roti, acelasi culori... si nu sunt probleme.
3. Pe paginile secundare: de preferat sa ai meta diferit si sa le lasi la indexat. Se poate face din programare.
4. Pe moment e ok, de preferat sa faci automatizarea pe paginile secundare (dupa ce le lasi la indexat), in caz ca nu poti face versiuni unice manuale (vezi pct 3).
5. Nu-ti bate capul, mai asteapta pareri.
Strategie
a. Mai intai pui produse in toate categoriile care nu au minim 8-12 produse (vezi ca nu ai in monitoare, acolo m-am uitat dupa monitoare led). Unde nu ai destule produse, obligatoriu maresti textul pt user "cat mai spre 200 cuvinte". De preferat pe toate categoriile si subcategoriile. Pe paginile secundare (daca le lasi la indexat) poti pune mai putin.
b. Idem text proudse, alte pagini (contact, despre noi - sa fie ok si la meta).
c. Cand totul e gata, mai intai lansezi comunicate de presa. Recomand colegul Antonio Caut persoana cu experienta pentru comunicate de presa
d. Inscrierea in directoare web e ok: Alegi 3-5 expresii principale pt homepage si inca 5 secundare (le poti folosi si in directoarele cu nofollow, link indirect). Pr nu conteaza, doar sa fie indexate.
Si mai sunt.
Ca info: vezi ca nu ai valoare alt= pe paginile de la sliderul principal. Nu lasa asa.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem
Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
4th January 2015, 16:22
1 out of 1 members found this post helpful.
In lista de produse eu am pus nofollow pe link-ul imagini si am lasat follow pe nume. E bine asa sau trebuie follow pe ambele ?
Valoarea alt are valoare anchor. E ok si si.
Daca la 10 zile de la indexare am dat link de pe mgsport care are peste 70 000 pagini indexate in google e de rau, sa scot link-ul ?
Pana mai aduni, e ok sa-l lasi. Cat de cat e magazin.
Rezolvarea problemelor din PageSpeed Insights ajuta seo sau imi bat capu degeaba cu ele ?
Nu mi-am batut capul. Maxim te uiti si acolo cand ai tot seo on page facut ok. Ai alte prioritati.
Un site nou poate depasi in 8 - 12 luni un site cu o vechime de 7 ani, 700 000 link-uri de pe 500 domenii. Pot aduce acest numar de link-uri in 8 - 12 luni sau este un numar mare de link-uri intr-un timp scurt.
Nu ai nevoie de atatea linkuri. Incearca sa aduci constant linkuri spre toate categoriile si subcategoriile.
Platforma e facuta de mine, mai mult designe-ul e de ea.
Superb atunci, nu ai treaba cu programatorii pt paginile multiple: Vezi cum ii poti declara manual valorile meta pt fiecare pagina secundara, cu regula daca nu exista valoare introdusa de user, preia versiunea automata"". Cam in 1-2 luni voi lansa un magazin de produse naturiste care are asa ceva conceput de la inceput.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem
Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco