Salut,
De curand am terminat o platforma custom care am urcato pe interpc . ro
La partea de design m-am inspirat de la altex.
1. Credeti ca cei de la altex imi pot cere sa modific designul ?
2. Logo-ul care l-am creat pot sal pastrez sau trebuie modificat deoarece seamana cu altex si nu am voie ?
3. Pe prima pagina de categorie am adaugat <meta name="robots" content="index, follow" /> pe restu paginilor 2, 3, 4 ... si pe filtre am adaugat <meta name="robots" content="noindex, follow" /> este bine asa ?
4. Am creat o meta descriere automata pentru produse si categorii este bine asa ?
Cumpara NUME PAGINA de la ... la preturi fara concurenta. Livrare in 24 ore oriunde in Romania, drept de retur 31 de zile.
5. Am implementat microdata in site dar in google nu afisaza la textul din webmaster le afisaza, stiti ceva despre asta ?
Am analizat cateva site-uri de pe nisa "calculatoare second hand" si am vazut ca au tone de link-uri externe spre ei + ca au o vechime destul de mare la domenii. Din ce ar trebui sa aduc link-uri pentru a putea ajunge pe o pozitie buna in google si in cat timp credeti ca pot ajunge acolo.
Cum vad eu strategioa mea de link-uri:
Inscriu site-ul in directoare romanesti cu PR mai mare de 3. Creez o descriere unica pentru fiecare director in parte, imi aleg 5 - 10 cuvinte cheie care le voi pune in titlu.
Inscriu in directoare straine cu PR mare.
Las comentarii pe bloguri.
Adaug link-uri pe forumuri in semnatura.
Adaug 2 cumunicate de presa pe luna cu link pe cuvant cheie. Adaug doar pe comunicatedepresa ro sau mai sunt si alte site-uri bune ?
Scriu articole pe blog . interpc cu link spre categorii
Cumpar articole cu link pe cuvant cheie pe bloguri romanesti cu PR mare. Daca adaug articole pe site-uri straine cu link ma ajuta ?
Cumpar 1 - 2 link-uri pe PR 6
Folosesc facebook, google+, twitter
Directoarele, comentariile, forumurile sunt pentru a diversifica dar in mare ma axez pe comunicate de presa, articole si 1 - 2 link-uri pe PR 6.
Pe acest forum vad ca majoritatea spun NU inscrie in directoare, NU adauga link-uri pe forumuri ... fa SEO natural. Dar majoritatea site-urilor care le-am analizat au tone de link-uri externe.
Recent am analizat citgrup, interlink, diabloscomputer, laptopuri-ieftine . ro care rancheaza cel mai bine pe aceasta nisa si au tone de link-uri. Au link-uri in directoare, chiar gasisem un director care fusese distrus de niste turci ai dadea link spre unu din cele 3 site-uri. Si acum eu daca pun in practica strategia de mai sus voi obtine o pozitie buna in google sau voi obtine o mare penalizare ?
Dupa ce am dat drumu la site am adaugat un link spre el pe mgsport . ro si crystalis . ro care sunt hostate pe acelasi ip. La ancora am pus numele domeniului, e bine asa sau trebuie sa pun cuvant cheie sau trebuie sa scot acele link-uri sa nu ma penalizeze domnul google.
Daca reusesc sa fac schimb de link-uri cu site-uri din domenii ma ajuta sau nu ? De ex. daca aleg site-uri gen monitoaresecond-hand . ro si gasesc 10 de genu ma ajuta in google sau ma ajuta la penalizare ?
Am mai citit cateva articole despre promovarea prin branding. Daca scriu articole cu numele site-ului fara link spre el ma ajuta la pozitionarea in google ? Eu nu inteleg cum ar putea sa ma ajute acest locru. De ex. daca gasesc sa cumpar un domeniu yahoo . ext ar trebui sa fiu strong in google.

Răspunde cu citat