Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 27

Subiect: Strategie SEO buna sau nu

clickymedia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    4th January 2015
    Vârstă
    36
    Posturi
    65
    Putere Rep
    21

Implicit Strategie SEO buna sau nu

Salut,

De curand am terminat o platforma custom care am urcato pe interpc . ro
    La partea de design m-am inspirat de la altex.
    1. Credeti ca cei de la altex imi pot cere sa modific designul ?
    2. Logo-ul care l-am creat pot sal pastrez sau trebuie modificat deoarece seamana cu altex si nu am voie ?
    3. Pe prima pagina de categorie am adaugat <meta name="robots" content="index, follow" /> pe restu paginilor 2, 3, 4 ... si pe filtre am adaugat <meta name="robots" content="noindex, follow" /> este bine asa ?
    4. Am creat o meta descriere automata pentru produse si categorii este bine asa ?
    Cumpara NUME PAGINA de la ... la preturi fara concurenta. Livrare in 24 ore oriunde in Romania, drept de retur 31 de zile.
    5. Am implementat microdata in site dar in google nu afisaza la textul din webmaster le afisaza, stiti ceva despre asta ?

Am analizat cateva site-uri de pe nisa "calculatoare second hand" si am vazut ca au tone de link-uri externe spre ei + ca au o vechime destul de mare la domenii. Din ce ar trebui sa aduc link-uri pentru a putea ajunge pe o pozitie buna in google si in cat timp credeti ca pot ajunge acolo.

Cum vad eu strategioa mea de link-uri:
    Inscriu site-ul in directoare romanesti cu PR mai mare de 3. Creez o descriere unica pentru fiecare director in parte, imi aleg 5 - 10 cuvinte cheie care le voi pune in titlu.
    Inscriu in directoare straine cu PR mare.
    Las comentarii pe bloguri.
    Adaug link-uri pe forumuri in semnatura.
    Adaug 2 cumunicate de presa pe luna cu link pe cuvant cheie. Adaug doar pe comunicatedepresa ro sau mai sunt si alte site-uri bune ?
    Scriu articole pe blog . interpc cu link spre categorii
    Cumpar articole cu link pe cuvant cheie pe bloguri romanesti cu PR mare. Daca adaug articole pe site-uri straine cu link ma ajuta ?
    Cumpar 1 - 2 link-uri pe PR 6
    Folosesc facebook, google+, twitter

Directoarele, comentariile, forumurile sunt pentru a diversifica dar in mare ma axez pe comunicate de presa, articole si 1 - 2 link-uri pe PR 6.

Pe acest forum vad ca majoritatea spun NU inscrie in directoare, NU adauga link-uri pe forumuri ... fa SEO natural. Dar majoritatea site-urilor care le-am analizat au tone de link-uri externe.

Recent am analizat citgrup, interlink, diabloscomputer, laptopuri-ieftine . ro care rancheaza cel mai bine pe aceasta nisa si au tone de link-uri. Au link-uri in directoare, chiar gasisem un director care fusese distrus de niste turci ai dadea link spre unu din cele 3 site-uri. Si acum eu daca pun in practica strategia de mai sus voi obtine o pozitie buna in google sau voi obtine o mare penalizare ?

Dupa ce am dat drumu la site am adaugat un link spre el pe mgsport . ro si crystalis . ro care sunt hostate pe acelasi ip. La ancora am pus numele domeniului, e bine asa sau trebuie sa pun cuvant cheie sau trebuie sa scot acele link-uri sa nu ma penalizeze domnul google.

Daca reusesc sa fac schimb de link-uri cu site-uri din domenii ma ajuta sau nu ? De ex. daca aleg site-uri gen monitoaresecond-hand . ro si gasesc 10 de genu ma ajuta in google sau ma ajuta la penalizare ?

Am mai citit cateva articole despre promovarea prin branding. Daca scriu articole cu numele site-ului fara link spre el ma ajuta la pozitionarea in google ? Eu nu inteleg cum ar putea sa ma ajute acest locru. De ex. daca gasesc sa cumpar un domeniu yahoo . ext ar trebui sa fiu strong in google.
    Ultima modificare făcută de clickymedia; 4th January 2015 la 14:55.

Olivian Breda este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    14th September 2012
    Locaţie
    Bucharest, Romania
    Vârstă
    43
    Posturi
    217
    Putere Rep
    29

Implicit

Salut,

Îți răspund la chestia cu: "Pe acest forum vad ca majoritatea spun NU inscrie in directoare, NU adauga link-uri pe forumuri ... fa SEO natural. Dar majoritatea site-urilor care le-am analizat au tone de link-uri externe."

Sunt câteva aspecte:
    - Google te lasă o perioadă în pace, când te-a penalizat e foarte greu să mai faci ceva, dacă tot profilul tău de linkuri e dubios.
    - Faptul că vezi 10 site-uri care au făcut unele din practicile de mai sus nu îți spune trei lucurri:
    a. Nu îți spune de celelalte 10 site-uri care au fost penalizate, și tu nu vezi asta.
    b. Cu orice instrument de măsurare a linkurilor ai evalua, nu știi 100% cum vede lucrurile Google. Faptul că un site are 10 linkuri din directoare nu îți dă imaginea de ansamblu. Sunt mulți factori, nu e atât de simplu.
    c. Sunt directoare și directoare. Pentru tine pot fi identice, pentru Google nu.
    - În fine, e posibil ca acum 5 ani să fi fost OK Google cu practica, și să fi permis "OK, te-ai înscris acum 5 ani, nu te penalizez acum". Dar dacă faci acum ce făcea site-ul X acum 5 ani, s-ar putea să nu fei atât de OK.

Ai două mari metode de a obține linkuri de calitate:
    - Content marketing.
    - Să obții linkuri de pe site-uri de calitate, prin ce metode te pricepi mai bine.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

1. Super fain design. Mereu le recomand clientilor sa aleaga un design ca la un magazin cunoscut (altex, domo, emag...) pentru usurinta de navigare (cunoscuta anterior).
    2. Logo ok. Teoretic toate autoturismele au 4 usi, 4 roti, acelasi culori... si nu sunt probleme.
    3. Pe paginile secundare: de preferat sa ai meta diferit si sa le lasi la indexat. Se poate face din programare.
    4. Pe moment e ok, de preferat sa faci automatizarea pe paginile secundare (dupa ce le lasi la indexat), in caz ca nu poti face versiuni unice manuale (vezi pct 3).
    5. Nu-ti bate capul, mai asteapta pareri.

Strategie
    a. Mai intai pui produse in toate categoriile care nu au minim 8-12 produse (vezi ca nu ai in monitoare, acolo m-am uitat dupa monitoare led). Unde nu ai destule produse, obligatoriu maresti textul pt user "cat mai spre 200 cuvinte". De preferat pe toate categoriile si subcategoriile. Pe paginile secundare (daca le lasi la indexat) poti pune mai putin.
    b. Idem text proudse, alte pagini (contact, despre noi - sa fie ok si la meta).
    c. Cand totul e gata, mai intai lansezi comunicate de presa. Recomand colegul Antonio Caut persoana cu experienta pentru comunicate de presa
    d. Inscrierea in directoare web e ok: Alegi 3-5 expresii principale pt homepage si inca 5 secundare (le poti folosi si in directoarele cu nofollow, link indirect). Pr nu conteaza, doar sa fie indexate.

Si mai sunt.
    Ca info: vezi ca nu ai valoare alt= pe paginile de la sliderul principal. Nu lasa asa.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    22nd November 2010
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    36
    Posturi
    506
    Putere Rep
    31

Implicit

Ce platforma folosesti?

Mersi
    .

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    4th January 2015
    Vârstă
    36
    Posturi
    65
    Putere Rep
    21

Implicit

Multumesc pentru raspunsuri.
    Ma apuc sa fac modificarile sugerate.
    In lista de produse eu am pus nofollow pe link-ul imagini si am lasat follow pe nume. E bine asa sau trebuie follow pe ambele ?
    Daca la 10 zile de la indexare am dat link de pe mgsport care are peste 70 000 pagini indexate in google e de rau, sa scot link-ul ?
    Rezolvarea problemelor din PageSpeed Insights ajuta seo sau imi bat capu degeaba cu ele ?
    Un site nou poate depasi in 8 - 12 luni un site cu o vechime de 7 ani, 700 000 link-uri de pe 500 domenii. Pot aduce acest numar de link-uri in 8 - 12 luni sau este un numar mare de link-uri intr-un timp scurt.
    Platforma e facuta de mine, mai mult designe-ul e de ea.
    Ultima modificare făcută de clickymedia; 4th January 2015 la 16:42.

Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    22nd November 2010
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    36
    Posturi
    506
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de clickymedia Vezi Post
    Platforma e facuta de mine.
    Glumesti? nu?
    .

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    4th January 2015
    Vârstă
    36
    Posturi
    65
    Putere Rep
    21

Implicit

Nu glumesc, chiar e facuta de mine cap coada.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    97
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    97

Implicit

Parerea mea este sa schimbi designul... urgent. Te-ai inspirat mult prea mult de la Altex. De fapt l-ai copiat in proportie destul de mare, inclusiv pictogramele. Iar cei de la Altex nu cred ca vor fi prea happy si nici prietenosi.

Referitor la strategia seo si la implementarea acesteia, daca nu ai cunostinte solide in domeniu, ti-as sugera sa externalizezi acest serviciu. Teste and shit nu se fac pe siteul de business. Spor
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    4th January 2015
    Vârstă
    36
    Posturi
    65
    Putere Rep
    21

Implicit

Voi inlocui toate pictogramele folosite care nu imi apartin.
    Daca nu voi mai avea pictogramele lor nu cred poate sa se lege de mine deoarece functionalitatile sunt complet diferite.
    In site cred ca sunt liber sa folosesc ce culori vreau si sa pozitionez elementele cum vreau.
    Daca nu am imagini de la ei si codul e scris de mine se poate considera copie doar ca folosesc culorile lor ?

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    97
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    97

Implicit

Parerile sunt relativ impartite. Cert este ca este posibil sa fii dat in judecata. Ca vor avea castig de cauza sau nu, probabil asta depinde de mai multi factori.

Intrebarea este urmatoarea: iti permiti un proces cu Altex?

Si, vorba unui coleg, copiind designul, chiar daca Altex nu va lua atitudine, te faci de ras. Toata lumea te va privi ca pe cel care a copiat designul lui Altex. Crezi ca da bine? Continua pe linia asta. Crezi ca nu e ok? Urmeaza-mi sfatul de mai sus.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Strategie de linkuri utilizand articole
    De Benko Zoltan în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 10th February 2014, 13:21
  2. Strategie comparator preturi
    De floryyn în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 28th August 2013, 17:33
  3. Strategie SEO 2013
    De GabriELoS în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 3