Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Strategie de linkuri utilizand articole

Benko Zoltan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    53
    Posturi
    359
    Putere Rep
    25

Implicit Strategie de linkuri utilizand articole

Datorita faptului ca in ultimul timp sunt foarte multe restrictii, incerc sa gasesc posibilitati sa elimin riscurile de penalizare ce pot veni de la diverse linkuri. Motivele pentru care un site primeste penalizare pot fi multiple, prea multe linkuri de pe un domeniu, link de pe un site cu advertoriale, prea multe linkuri cu o ancora, ancora pe cuvant cheie etc. O sa incerc sa prezint cateva strategii la care m-am gandit si as vrea sa rog userii mai vechi care au mai multa experienta sa-si spuna parerea despre aceste strategii daca sunt sau nu viabile.

Se stie ca nu este nevoie de multe linkuri ci de una sau mai multe linkuri puternice, de aceea m-am gandit la urmatoarea strategie de punerea linkurilor mai ales ca umbla vorba ca directoarele de articole pot face rau. Oricum ideile nu sunt noi si sunt utilizate ca si retele de siteuri

- Un singur link extern de pe articol 1 pe un blog sau un site curat, iar restul articolelor mai mici in numar de 3-4 cu linkuri catre acesta, astfel canalizam link juice catre pagina cu link si intarim linkul care merge la siteul promovat.
    - Articole legate cu linkuri. Articol 1 cu link catre site, articol 2 link catre articol 1, articol 3 link catre articol 2, articol 4 link catre articol 3, trimitand linkjuice de la articol la altul pentru a intari linkul final.
    - Creez o pagina tampon cu un articol 1 si trimit link catre un articol 2 care v-a contine linkul catre siteul promovat. Articol 1 v-a primi linkuri din directoare de articole iar in cazul in care pagina primeste penalizare nu va afecta siteul promovat.
    - Creez doua bloguri gratuite blogspot si duc linkuri din directoare de articole catre primul blog. Astel primesc linkjuice de pe directoare catre blog 1 care trimte mai departe catre blog 2, si doar de pe blog 2 trimit backlink catre site.

Astept parerile voastre.

pmo
    pmo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    2nd June 2006
    Posturi
    49
    Putere Rep
    37

Implicit

Functiona pana sa apara animalele. Era senuke a trecut

CalinB este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    20th January 2014
    Posturi
    447
    Putere Rep
    26

Implicit

Benko, tu vorbesti de Tier 1, Tier 2...chiar 3, dar dupa parera mea, asta e cel mai evident si de "banuit" lucru, in ochii la google.

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    53
    Posturi
    359
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de CalinB Vezi Post
    Benko, tu vorbesti de Tier 1, Tier 2...chiar 3, dar dupa parera mea, asta e cel mai evident si de "banuit" lucru, in ochii la google.
    Asa este, sunt diferite structuri de retele. Nu prea vad insa solutii de a face rost de linkuri puternice altfel, mai ales ca deja si directoarele de articole sunt vizate. Si eu am director de articole si am utilizatori care au zeci de linkuri catre acelas site, nici nu ma mir daca google la un moment dat o sa scada valoarea acestor linkuri. Important este sa scazi numarul de linkuri dintr-un singur loc dar sa intaresti puterea linkului care vine din acel loc. Acest lucru poate fi facut doar daca legi articolele pentru a canaliza link juice.
    La fel sunt un numar limitat de directoare de articole de unde poti face rost de linkuri, deci sunt posibilitati reduse de a face rost de linkuri gratuit, un motiv in plus sa incerci sa faci rost de linkuri puternice dintr-un loc fara sa aiba efect negativ asupra siteului tau.

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    53
    Posturi
    359
    Putere Rep
    25

Implicit

Sunt si alte pareri in legatura cu aceasta discutie?

indiscutabil34 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    12th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    377
    Putere Rep
    34

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Pare o metoda low cost. Totul pare cat de cat ok pana la cele doua bloguri gratuite, care suna destul de dubios si nu recomand. Eu consider ca o sursa care sa te recomande trebuie sa aiba vechime, importanta si mai ales relevanta. Este foarte greu sa faci diferenta in serp cu asa ceva.

Legat de sustinerea articolelor de o calitate mai mare, da, o poti face, la fel, moderat.

Thomass este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    13th January 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    57
    Putere Rep
    23

Implicit

din punctul meu de vedere aceasta "panza de paianjen" aruncata de SpiderMan (no offence) nu mai are valoare. Mai ales ca Google verifica link-ul care vine spre site-ul tau daca la randul lui primeste linkuri, de unde, cate, ce relevanta etc (inainte sa te urce (sau coboare) in baza unui link).
    Degeaba ai tu tier 1,2,3 ca acolo a murit, gata ... mai departe nu mai exista nimic (mergea bine in trecut, dar ...).
    A crea o intreaga retea proprie necesita mai mult de 3 tier-uri si evident, promovarea lor.

este doar parerea mea

Benko - no offence, dar exact la SpiderMan m-am gandit citind postul tau

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de indiscutabil34 Vezi Post
    Pare o metoda low cost.
    Dimpotriva, este o metoda costisitoare, daca alegi sa o faci ca la carte (n-ar rost sa dezbatem aici si acum). Si, contrar celor spuse de unii colegi, da rezultate daca totul e facut cu cap, fara a lasa un footprint.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Thomass este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    13th January 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    57
    Putere Rep
    23

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Dimpotriva, este o metoda costisitoare, daca alegi sa o faci ca la carte (n-ar rost sa dezbatem aici si acum). Si, contrar celor spuse de unii colegi, da rezultate daca totul e facut cu cap, fara a lasa un footprint.
    CORECT! problema este ca daca o faci ca la carte - costa foarte mult, iar daca nu o faci ca la carte - este zero.

Si acum, partea de FUN:
    Pentru cine vrea sa invete seo recomand un BUZZ la nenea - siteintop.ro

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    53
    Posturi
    359
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Tocmai asta vreau sa aflu daca inca mai functioneaza si cum sa fac ca sa nu poate fi detectat.

@Thomass hotareste-te daca functioneaza sau nu, nu poti spune intr-un post ca nu functioneaza ridiculizand idea si in celalalt post sa spui ca functioneaza daca o faci ca la carte ca te faci de ras singur.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Strategie comparator preturi
    De floryyn în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 28th August 2013, 16:33
  2. Strategie SEO 2013
    De GabriELoS în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 2nd May 2013, 21:39
  3. Strategie SEO for multiple TLDs
    De Zimbru în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 4