Zoltan, daca eu iti spun ca functioneaza si alt coleg iti spune ca e useless tu pe care o iei de buna? Nu mai bine testezi singur?
Zoltan, daca eu iti spun ca functioneaza si alt coleg iti spune ca e useless tu pe care o iei de buna? Nu mai bine testezi singur?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Pai am spus-o, insa ROBYROY a facut o observatie foarte pertinenta (si anume ca este foarte costisitoare) ...
A crea o intreaga retea proprie necesita mai mult de 3 tier-uri si evident, promovarea lor.
Nu am spus ca o retea proprie (pentru ca asta inseamna pana la urma ce vizezi tu) nu este buna, am spus ca o retea formata din tier 1,2,3 nu MAI functioneaza.
Esti liber sa testezi, insa asa cum a spus cineva mai sus, senuke, money robot si alte super-mega-extra softuri de genul (care fac tier 1,2,3) nu ajuta ...
Deci:
(parerea mea) este ca o retea de site-uri formata DOAR din tier 1,2,3 nu mai da roade. Daca vrei o retea proprie, trebuie mai "profunda" de 3 tier-uri si promovata pana la cel mai mic nivel; de aici si costurile foarte ridicate mentionate de robyroy.
Insa - este doar parera mea. Poate gresesc, poate nu. Tu ai cerut pareri. Nu am ridiculizat nimic, am facut o gluma; daca te-a deranjat, imi retrag cuvintele, poti ignora posturile mele ...
Bafta !
Nu am vorbit de nici un fel de soft ci o metoda de a intarii puterea linkurilor in directoare de articole, bloguri etc. Cum am scris chiar in primul post daca ai prea multe linkuri dintr-un director de articole este posibil ca google sa considere aceste linkuri spam, asa ca utilizand metoda ce am descris reduci numarul de linkuri care merg catre siteul tau dar intaresti acele linkuri sa aiba efectul mai puternic. Totul este manual si cu articole de calitate.
Completare: trebuie sa faci o diferenta intre linkuri generate cu nu stiu ce soft si linkuri din articole related, ce nu functioneaza cu linkuri generate poate functiona cu siteuri sau articole related, important este sa nu pui prea multe linkuri in articole si ele sa fie de calitate.
Ultima modificare făcută de Benko Zoltan; 10th February 2014 la 13:06. Motiv: completare
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)