5th January 2015, 20:46
1 out of 1 members found this post helpful.
Desi necesita mult timp, eu iti recomand sa adaugi singur descrierile. Tu iti cunosti cel mai bine proiectul si stii ce urmaresti. E doar o parere personala.
Referitor la sitemap, eu la ultimele siteuri am preferat sa nu ii arat lui google ca vreau sa ma indexeze si sa promovez pt el, astfel linkurile le-am facut sa para cat mai naturale si nu am folosit nicio unealta google (webmaster tools, analytics, etc). Parerile sunt impartite, eu in trecut am avut probleme si am considerat ca e din cauza ca Google stie prea multe despre siteul meu si imi analizeaza fiecare miscare.
5th January 2015, 20:55
1 out of 1 members found this post helpful.
Avem destui colegi cu aptitudini. Unde ai sub 8-12 produse... obligatoriu maresti text spre 200 cuvinte.
Pe moment ai 111 pagini indexate, e perfect.
Vezi ca /index.html nu da nici 404 (ca .htm) , /index.php nu duce la home (duplicate content), practic nu ar trebui sa fie generata.
Vezi ca permite multiple slahes interpc.ro//////////// la home , nu ar trebui , idem la produse interpc.ro///////////monitor-second-hand-touchscreen-digipos-td1500.html
Lasa sitemapul la timpul lui, pe moment petrol la content, actualizari meta... ai de lucru in site. De promovare dupa, cum tot zic
Credinta la institutiile specializate. Aici facem
Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco