4th January 2015, 16:22
1 out of 1 members found this post helpful.
In lista de produse eu am pus nofollow pe link-ul imagini si am lasat follow pe nume. E bine asa sau trebuie follow pe ambele ?
Valoarea alt are valoare anchor. E ok si si.
Daca la 10 zile de la indexare am dat link de pe mgsport care are peste 70 000 pagini indexate in google e de rau, sa scot link-ul ?
Pana mai aduni, e ok sa-l lasi. Cat de cat e magazin.
Rezolvarea problemelor din PageSpeed Insights ajuta seo sau imi bat capu degeaba cu ele ?
Nu mi-am batut capul. Maxim te uiti si acolo cand ai tot seo on page facut ok. Ai alte prioritati.
Un site nou poate depasi in 8 - 12 luni un site cu o vechime de 7 ani, 700 000 link-uri de pe 500 domenii. Pot aduce acest numar de link-uri in 8 - 12 luni sau este un numar mare de link-uri intr-un timp scurt.
Nu ai nevoie de atatea linkuri. Incearca sa aduci constant linkuri spre toate categoriile si subcategoriile.
Platforma e facuta de mine, mai mult designe-ul e de ea.
Superb atunci, nu ai treaba cu programatorii pt paginile multiple: Vezi cum ii poti declara manual valorile meta pt fiecare pagina secundara, cu regula daca nu exista valoare introdusa de user, preia versiunea automata"". Cam in 1-2 luni voi lansa un magazin de produse naturiste care are asa ceva conceput de la inceput.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem
Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco