S-ar putea sa revii la 544..
Dc-urile cu 544 sunt cele pe care am inregistrat schimbarile la alte site-uri. Sper sa nu fie asa in cazul tau, ar fii foarte pacat.
S-ar putea sa revii la 544..
Dc-urile cu 544 sunt cele pe care am inregistrat schimbarile la alte site-uri. Sper sa nu fie asa in cazul tau, ar fii foarte pacat.
Pai dupa ce mi-a inregistrat 807 backlinkuri, am mai obtinut o gramada de backlinkuri si tu zici ca o sa scada nr lor? Na, na
Edit sa zic ca DC cu 544 backlinkuri, arata 544 backlinkuri de juma de an. Nu s-au actualizat acum.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Pe DC-ul ala la mine arata mai multe.
Ce tool ai folosit, ca la mine toate DC-urile nu arata alte schimbari?
Boingeanu Ben
Cred ca asta.
Iti da mai mult de 807?
Eu nu stiu ce sa spun.
Tool-ul de pe dot-seo.com imi arata ba 20 ba 109 defapt cate aveam inainte de ultimul update de ibl (109). La fel la concurentii mei arata ba linkurile actuale aratate de google ba linkurile vechi.
Treaba e ca am acum de 4 ori mai multe linkuri asa ca la mine si la concurentii mei nu e inca nici un update de ibls.
Ultima modificare făcută de dary5ro; 9th January 2007 la 06:58.
Ciprian, tb sa bagi si datacenterele bune in lista ta![]()
Da-mi o lista de DC-uri... si se rezolva
Later Edit: AM PUS 11 DC-uri noi.
Ultima modificare făcută de Ciprian Sorlea; 9th January 2007 la 19:40.
Intr-adevar imi arata si mie o modificare spre bine la ibls.
Am urcat de la 20 la 225.
La PR nu vad nici o modificare inca la nici un site de-al meu sau a cunoscutilor, nici macar la cele cu PR 0.
Vad schimbari serioase in rezultate pe 72.14.221.104.
De asemenea, unele site-uri nu au cache (pe cautarile in care vad alte rezultate); bine..., asta cu cache-ul lipsa pe DC-ul respectiv e o problema mai veche de-a mea.![]()
p.s. PR & IBL = la fel.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)