Citat Postat în original de indiscutabil34 Vezi Post
Ca sa afli ce penalizare te-a lovit, incearca acest tool: Panguin Tool | Technology by Barracuda Digital

Dupa analiza, vezi exact ce update s-a facut la momentul respectiv si tragi concluzia finala.
Super util! Merci. Ca să vă faceți o idee am atașat și imaginea capturată de tool-ul Panguin.

google-updates-2.png

Citat Postat în original de vertedi Vezi Post
Am avut si eu ceva neplaceri in Februarie 2011, cand Google, a facut primul update la Panda, cred ca prin 11-13, Februarie. Un website picat, l-am redirectat pe un nume de domeniu nou (nu aveam cum sa renunt la continut) si in cateva zile am fost la loc cu domeniul nou. Am primit pana si PR-ul de la cel vechi. La un alt website penalizat dupa Octombrie 2011, am primit chiar si click-urile de pe Google+.

Nu cred ca exista o regula, nimic nu este o regula in Google, dupa parerea mea. Un website penalizat de orice animalutz Google, cred ca poate fi recuperat daca vezi de unde vine problema, este mai greu sa descoperi cauza penalizarii insa, daca ai ceva experienta, se poate.
Mi-ar fi de foarte mare ajutor dacă îmi poți spune nișa și dacă următoarele update-uri au mai penalizat site-ul după ce a fost schimbat domeniul. Dacă nu au urmat penalizări înseamnă că problema venea de la link-urile către site.

App de asta pe site am foarte multe link-uri către site despre care nu am habar de unde pot proveni. Mă sfătuiți să fac folosesc tool-ul Disavow links? Sincer nu cred că am ce pierde dacă-l aplic. Măcar încerc până să trec la pasul de a încerca cu un domeniu nou.