Salutare,
Dupa atatea updateuri de la google etc... inscrierea in directoare mai este recomandata pentru un site nou pe care as dori sa il promovez? Daca da? cam cum mi-ati recomanda sa procedez.
Merci
Salutare,
Dupa atatea updateuri de la google etc... inscrierea in directoare mai este recomandata pentru un site nou pe care as dori sa il promovez? Daca da? cam cum mi-ati recomanda sa procedez.
Merci
Da.
In felul urmator: 100 root links, 10% directoare.
Daca nu ai de unde links, atunci poti creste la un 15%, dar cu cat cresti ponderea de links junk, cu atat creste riscul, iar dpdv serp nu conteaza (conteaza pentru seo, diversificare anchore, ip-uri, etc), daca ai concurenta. Daca esti pe nisa slaba, nu ai nevoie de directoare.
Descriere, titlu, unicat pentru fiecare director. Fara anchora pe "money keywords", doar pe naked url (vezi site, click aici, etc)
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Salutare domnilor!
salut helyos,
depinde in primul rand in ce nisa (domeniu) activezi si depinde ce directoare vrei sa folosesti. inscrierea in directoare "petarda" indiferent de nisa ta, tot nu e benefica.
daca site-ul respectiv iti aproba (sau nu) linkul peste 3 luni si e si nofollow si are si autoritate scazuta si PR de 2 lei (cam asa e de obicei) atunci mai bine te lasi pagubas.
personal, nu consider directoarele ceva "must do" ... poti obtine ranking si fara directoare
Salut!
Mai mult ca sigur pun o intrebare stupida(de mentionat este ca sunt mai mult decat incepator) , dar vreau sa inteleg exact termenulCe este un root link ?
Multumesc anticipat pentru raspuns !
Daca vrei o definitie riguroasa popun sa incepem cu inceputul. Intai trebuie clarificat ce este exact un link, abia apoi sa ne gandim la clasificari.
Retired
Da....cum spuneam ...multumesc!
Nu vad legatura cu numele.
Doream parerea unui ... profesionist...mai amabil.
Eu am renuntat total la inscrierea in directoare pentru ca reprezinta mai mult un risc, decat un avantaj. Legat de ce spunea Tom la diversificarea ancorelor, prefer sa ma folosesc de alte surse, chiar si nofollow.
eu inscrierea in directoare o consider un fel de o "mini" carte de vizita,nu vad de ce Google s-ar supara daca intr-un director la categoria potrivita apare o descriere a site-lui meu cu link catre site.
Problema e ca acea descriere sa numai fie intilnita si prin alte directoare, titlurile sa fie diversificate, ip diferite..etc!
Eu cel putin nu vad rau in treaba asta.
Am mai citit ca, multi colegi de forum au mai facut asta, cu cap si rezultatele au fost bune!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)