Salut,
Stie careva ceva modificari recente pe google ro ? Am niste urcari spectaculoase pe vreo 4 site-uri. E totul verde in rack tracker. Se mai bucura cineva de aceste urcari?
Si din cate observ Google plus is down...
Salut,
Stie careva ceva modificari recente pe google ro ? Am niste urcari spectaculoase pe vreo 4 site-uri. E totul verde in rack tracker. Se mai bucura cineva de aceste urcari?
Si din cate observ Google plus is down...
A fost un update pentru site-urile noi acum cateva ore ... s-a calculat PR ce urmeaza sa se afiseze peste cateva saptamani![]()
Pun update-ul, mi-a urcat 4 site-uri vechi pe cateva cautari. Daca o tine tot asa...ar fi super.
Ale mele site-urile vechime, intre 2 si 3 ani.
Probabil ca a declasat usor ce era inaintea ta sau ai muncit tu mai mult ... ideea e ca acum cateva ore mi-a urcat un site nou [dupa ce a fost scos cateva zile] direct pe pagina 2 pe un tag extrem de competitiv.
Miscarile acestea sunt normale inainte de afisarea PR [acum il calculeaza] si pentru a minimiza goana dupa PR si importanta acestuia G face update mai devreme de afisarea lui propriu zisa.
Am gasit eu azi un site care si-a rezervat primul loc pe multe cautari cu sute de mii de cautari, chiar milioane lunar, pe .ro si sta acolo cu sql injection - deci orice e posibilCred ca cel care era inaintea mea, facea ceva mismasuri![]()
Ultima modificare făcută de Hakuna Matata; 18th April 2013 la 21:00.
e bun, daca ramane asa e super. Adevaru e ca astept de ceva vreme urcarile astea. Cred ca cel care era inaintea mea, facea ceva mismasuri![]()
Si un site de-al meu care are doar 2 luni a urcat pe prima pagina google si pe unele keyword-uri chiar in primele pozitii. Sper sa ramana la fel.
Site nou, 2 luni, urcat pe prima pagina pentru 50-60% content keyword (neoptimizat seo nici site-ul (on-off page), nici continutul). Traficul a tot crescut, cu un avans considerabil in ultimele 10 zile.
La mine sa cam ales praful de un site in ultimele zile, chiar ma intrebam de ce a scazut asa mult![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)