ca design e o schimbare majora pentru google
ca rezultate inca nu m-am prins
ca design e o schimbare majora pentru google
ca rezultate inca nu m-am prins
Membru fondator al societății secrete Afiliatti.
Schimbarea aceasta poate fi vazuta doar in anumite momente. Presupun ca e vorba de conectarea la datacentre diferite.
Am observat prima data aceasta modalitate de afisare a paginii acum vreo 2 luni. Eu am presupus ca e vorba de datacenterul motorizat de "caffeine". La anumite intervale mai dau peste acest mod de afisare.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Da, sunt de acord, se vede doar cateodata. Insa mie nu-mi place deloc, tastatura este efectiv inutila, doar nu am nevoie de virtual keyboard pentru securitate ca nu caut cine stie ce. Iar despre cum arata rezultatele , nu stiu, parca prea mult spatiu gol in stanga pentru nimic. Cum am zis, nu-mi place deloc. Oare nu ne da si noua optiunea sa alegem clasic sau nou?
Probabil pentru atunci cand nu ai tastatura la pc si nu poti scrie, cam rar sa se intample lucrul asta![]()
Ca interfata pare mai greoaie pentru userul obisnuit, dupa ce ca e asaltat de rezultatele youtube si din imagini acum are si mai multe lucruri pe care sa dea click as zice inutile.
Nici mie nu-mi place noua schimbare.
Inutila mi se pare si mie tastatura aia virtuala. Macar de ar fi avut tasta de enter, dar nu are din pacate.
nici mie nu-mi place...
Oare as putea sa scot sidebar-ul din stanga la rezultatul cautarii? Ma enerveaza la maxim ala.
Echipamente de protectia muncii www.safetyone.ro.
Ai nevoie de un traducator autorizat sau de Traduceri Autorizate ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)