Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Factori ranking in alte tari pentru site si continut romanesc

Madison este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    18th January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    137
    Putere Rep
    28

Implicit Factori ranking in alte tari pentru site si continut romanesc

Chiar daca nu intra sub incidenta local search, vreau sa va intreb daca ati avut de-a face cu site-uri ai caror vizitatori nu veneau numai din tara respectiva, ci si din.. diaspora sa zicem

Voi lua un exemplu simplu, chiar pentru Romania, chiar daca se poate aplica si in sensul minoritatilor din alte tari, sau pur si simplu a aceleiasi limbi vorbite (BR/PT sau FR/CA-FR).

Revin la exemplu: eu fac un site pentru romani, in limba romana, cctld .RO, majoritatea vizitatori romani. Dar uitandu-ma in analytics vad si oameni din italia, sau spania, franta, UK. Imi place asta, si vreau sa imbunatatesc pozitiile pentru cautarile din google.es, .it, sau chiar .com. Cum fac asta ? Si de ce unii competitori sunt mai sus decat mine pe aceleasi cuvinte acolo, chiar daca in RO nu e neaparat la fel ?

Daca exista factori pentru asa ceva, eu m-am gandit la cativa. E posibil sa vorbesc prostii, sau acesti vizitatori sunt ignorati rau de google si al lui geotargeting.

Eu m-am gandit la :
    - tipul de cautare in raport cu continutul (se cauta stiri din sport - atunci rezultatele sunt stiri din sport) ;
    - cat de relevanta e cautarea pentru continut (site-ul A are 100 de stiri despre subiect, atunci va fi mai sus decat B, care are doar 20) ;
    - exclusivitate, originalitate, sursa (daca site-ul A scrie primul ceva nou si site-ul B preia, se garanteaza ca A va fi mai sus decat B ?)
    - optimizare pentru acele tari (cum se poate face asta tehnic ?) sau cu link-uri din acele tari ?
    - coding ? exista vreo metoda sa-i zici lui Google ca desi ai continut in limba romana tu vrei sa targetezi toti romanii din lumea asta? in afara de subdomenii sau subdirectoare targetate in wmt

A mai avut cineva de-a face cu asa ceva si poate sa ne impartaseasca bune practici sau aveti in minte si alti factori?

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Si eu am trafic extern pe site romanesc, conteaza si ce au setat vizitatorii ca limba asistemului de operare, browsere, google, etc, daca au setat romana, engleza sau spaniola
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Madison este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    18th January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    137
    Putere Rep
    28

Implicit

Indiferent de ce seteaza ei, tu vrei sa fii pe prima pagina pe orice cautari.
    Am gasit ieri ceva, dar este mai mult pentru tarile care au aceeasi limba oficiala (DE/DE si AT/DE de exemplu). Se poate face si pentru celelalte, dar nu stiu ce efect ar avea. Mai multe detalii aici : rel="alternate" hreflang="x" - Webmaster Tools Help

filip.camara este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    27th October 2010
    Locaţie
    Romania, Bucuresti
    Posturi
    287
    Putere Rep
    35

Implicit

Introducing "x-default hreflang" for international landing pages : Today we’ll introduce .....
    Sursa: Official Google Webmaster Central Blog: Introducing "x-default hreflang" for international landing pages

danielicb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    3rd February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    440
    Putere Rep
    37

Implicit

Intra in WMT, la Search Queries -> Advance Filter si poti seta acolo tarile. Asa vezi in ce tara ai impresii.

Sunt romani in afara si de obicei Google-ul este setat pe tara. Ei cauta implicit cuvinte in ro pe google.it, .es, fr, etc.
    SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Variante plata cu cardul din alte tari
    De evolution în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 24th December 2011, 18:33
  2. Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 30th May 2011, 13:30
  3. Alternative adsense pt continut romanesc
    De Cata. în forumul Adsense
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 20th July 2010, 00:16
  4. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 13th June 2010, 12:03
  5. www.indebara.ro - alte comunicari tari.
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 30th October 2006, 04:12

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •