Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Uite ca a trecut aproape un an de cand spuneam ca un factor important este "alegerea userului". Cu cat mai multe accesari ale acelui rezultat cu atat google il pozitioneaza mai sus. Chiar vroiam sa fac un test, dar singur...
Oricum, nu e tarziu deloc.
Later: Stiu ca s-au mai facut astfel de test, dar parca v-ati incurcat undeva.
O luam de la capat?
Ce spuneti sa rugati 5-10 prieteni sa genereze "link-uri personalizate", iar cand avem 2-3-500 sa incepem testul?
Vand Advertoriale (pr 5)
Eu zic ca toate aceste lucruri despre ca vorbim aici sunt doar presupuneri. Chiar daca Google vede linkurile pe care noi nu le consideram bune, ce e rau in asta?
De cate ori nu vi s-a intamplat ca un competitor sa fie in fata voastra cu linkuri slabe dar multe? Si de cate ori vi s-a intamplat sa fiti depasiti cu linkuri putine si foarte bune?
Trebuie triate cumva, cel putin acest tip de linkuri din orice tip de director. Fiti siguri ca nu toate directoarele sunt slabe si ca exista si unele de la care merita sa iei linkuri.
Cand vine vorba de Disavow conteaza daca a functionat sau nu. Eu l-am folosit pentru negative SEO si am vazut cresteri frumoase de trafic organic in conditiile in care nu am facut nimic altceva pentru acel site. Oricum tot ce face Google are "2 intelesuri", lucru foarte normal.
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)