Am decis sa fac un site cu destinatii turistice din Asia si as vrea sa stiu si eu cam ce cuvinte cheie potrivite sa aleg.As vrea ceva generalist pe toata Asia nu anume, de ex hoteluri sau ceva de genul.
Multumesc!
Am decis sa fac un site cu destinatii turistice din Asia si as vrea sa stiu si eu cam ce cuvinte cheie potrivite sa aleg.As vrea ceva generalist pe toata Asia nu anume, de ex hoteluri sau ceva de genul.
Multumesc!
Display Iphone - Componente si accesorii telefoane mobile.
De ce nu folosesti AdWords Keyword Tool, Google Trends sau Google Insights? De ce ar face cineva keywords research pentru tine?![]()
Cu stima,
Razvan Pop
Da, este clar, trebuie sa definesti limba, romana sau engleza?
Studiu de caz pentru un magazin online
Pentru romania doar, scuzati ca am uitat sa specific.Totusi am gasit cateva, dar incerc sa urc site-ul de la baza.
Asta asa e crt, dar concurenta aceea cine stie, poate acel site cade la urmatorul update si ajung eu deasupra lui, chiar daca ar fi concurenta pe acel cuvant cheie.
Daca pe prima pagina sunt site-uri care stau (de) mult timp acolo fi sigur ca aia stiu ce fac.
Nu se stie niciodata, de exemplu google face acum multe updateuri sau schimbari la algoritmi asa ca.Oricum vorbesc la modul general..
Ceea ce vrei tu depinde foarte mult de nisa. Daca te intereseaza strict keywords poti face asa:
1. Identifici un site mare din nisa ta care foloseste meta keywords.
2. Identifici locatia sitemap-ului si extragi de acolo toate linkurile.
3. Importi linkurile in SeoSpyglass si scanezi linkurile avand bifata doar optiunea Page info.
4. Copii toate rezultatele intr-un excel. Din excel extragi coloana meta keywords.
5. Deschizi keyword tool (logat) si dai paste la 2500 de randuri.
6. Rezultatele le exporti ca si csv.
7. Repeti pasul 5 si 6 pana termini toate cuvintele.
La sfarsit o sa ai un excel cu toate keywordurile folosite si volumul de cautari pentru fiecare din ele.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)