Am mutat si eu un site acum vreo luna. PR-ul afisat nu s-a redirectat nici pana astazi, site-ul nou avand PR0. Rankeaza OK asa ca nu e nici o problema.![]()
Am mutat si eu un site acum vreo luna. PR-ul afisat nu s-a redirectat nici pana astazi, site-ul nou avand PR0. Rankeaza OK asa ca nu e nici o problema.![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
LA mine tot ce am mutat sa transferat si PR
PS: Ai facut mutarea si din WMT?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Da. Site-ul a fost mutat si din WT. Probabil problema e una de afisare. Toate linkurile s-au transferat, cum era si normal.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Same here. Vad ca deja incep sa apara si linkurile in wmt.
Faza misto e ca tot creste pe keyworduri pe care siteul initial cazuse dramatic (probabil penalizare penguin). Posibil sa fie boost-ul de care beneficiaza siteurile noi. Vom vedea.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)