Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Rebranding

impelo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    7th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    304
    Putere Rep
    29

Implicit Rebranding

Salutare.
    Luna viitoare voi termina in mare parte noul look al site-ului. Totusi, as vrea sa modific niste categorii, sa modific descrierile, sa modific/adaug/sterg niste taguri, mai pe scurt sa restructurez informatia.
    Nu sunt expert SEO (nici incepator numa pot considera), deci destule necunoscute.. Acum, sa insir intrebarile pentru care as fi recunoscator daca mi-ati raspunde scurt si la obiect:
    1. cum pot sterge paginile indexate din google? vreau sa fac asta pentru a reindexa din site.ro/category/nume in site.ro/nume, cu url-uri mai frumoase. oare este bine daca fac asta?
    2. cum pot scapa de acel category?
    3. ce pluginuri imi recomandati pentru seo? folosesc platforma wordpress.
    4. daca imi sterge paginile indexate, in cat timp vor reveni?
    5. imi va afecta in mod direct traficul, din moment ce nu voi mai apare google? Traficul este in proportie de 90% din google, restul din referinte de pe diverse forumuri unde se discuta pe baza articolelor de pe site-ul meu.

In speranta ca imi veti putea oferi raspunsurile de care am nevoie, va multumesc anticipat.

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    43

Implicit

1. Nu le stergi, pui redirect 301 catre noile url-uri.
    2. Poti face asta manual sau folosind un plugin.
    3. Iti recomand Wordpress SEO sau All in One SEO Pack.
    4. Cum am spus mai sus, nu e nevoie sa le stergi. Totusi daca vrei sa le stergi poti face asta din Google Webmaster Tools.
    5. Daca scoti link-urile din Google o sa pierzi tot traficul organic (aia 90%).

Succes cu site-ul!

casperel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    10th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    838
    Putere Rep
    45

Implicit

Eu iti recomand sa nu scoti din index nimic (am facut asta si n-a mai fost indexat niciodata! poate a fost un caz izolat... dar de ce sa risti cand sunt solutii mai bune ?), ci foloseste un plugin care sa redirecteze url-urile vechi catre cele noi (cel recomandat de @LensFlare pare ok). In felul asta nu vei pierde trafic (sau daca vei pierde nu va fi semnificativ) !

impelo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    7th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    304
    Putere Rep
    29

Implicit

Multumesc pentru sfaturi. Cand voi incepe procesul, daca voi mai avea intrebari, o sa postez aici. Momentan lucrez la design si la continut. In momentul de fata am un flux de 1 articol pe zi, insa dupa procesul de rebranduire voi avea undeva pe la 5-6 articole noi pe zi postate pe site.
    Numai bine!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •