Salutare. Multi mi-au spus ca platforma wordpress creeaza multe pagini si vad ca e adevarat. Unele site-uri au tagurile cu NOINDEX altele normale. Asta nu prea m-ar interesa desi in timp vreau sa scap de ele.

Problema mea este in categorii si in toate paginile care au paginatie. Eu mi-am optimizat tema wp in asa fel incat sa am Titlu si cand merge in pagina 2 sa apara : titlu - pag 2, pag 3 (va dati seama ce spun). Numai ca Descrierea e la fel si apare la dublicate in webmater tools. Am creat un cod in care META ROBOTOS e setat INDEX FOLLOW doar pe prima pagina iar cand face pagina 2 e setat NOINDEX, FOLLOW. Deci cu alte cuvinte daca codu ala functioneaza ar insemna sa nu-mi mai indexeze pagina 2 si astfel ar ramane doar principala care ma intereseaza.

Numai ca, odata unul dintre site-uri e penalizat si am cautari ce imi indexeaza asa : num site/categorie/page5. Automat cand am scris codu ala asta o sa dispara. De altfel am setat codu sa apara si in paginade autor si tag tot la fel. Din pagina 2 sa nu mai indexeze.

O sa-mi scada vizitele nu? (asta e prina intrebare) si a doua, a facut cineva asa ceva pana acum pentru ca m-am uitat pe site-urile mari si rar sunt cei care au asa ceva facut. E o alegere buna sau nu? Multumesc

Rog sa posteze doar cei care au habar si sa nu se mai posteze tot felul de aberatii pe care nu le inteleg multi.