Salutare. Multi mi-au spus ca platforma wordpress creeaza multe pagini si vad ca e adevarat. Unele site-uri au tagurile cu NOINDEX altele normale. Asta nu prea m-ar interesa desi in timp vreau sa scap de ele.
Problema mea este in categorii si in toate paginile care au paginatie. Eu mi-am optimizat tema wp in asa fel incat sa am Titlu si cand merge in pagina 2 sa apara : titlu - pag 2, pag 3 (va dati seama ce spun). Numai ca Descrierea e la fel si apare la dublicate in webmater tools. Am creat un cod in care META ROBOTOS e setat INDEX FOLLOW doar pe prima pagina iar cand face pagina 2 e setat NOINDEX, FOLLOW. Deci cu alte cuvinte daca codu ala functioneaza ar insemna sa nu-mi mai indexeze pagina 2 si astfel ar ramane doar principala care ma intereseaza.
Numai ca, odata unul dintre site-uri e penalizat si am cautari ce imi indexeaza asa : num site/categorie/page5. Automat cand am scris codu ala asta o sa dispara. De altfel am setat codu sa apara si in paginade autor si tag tot la fel. Din pagina 2 sa nu mai indexeze.
O sa-mi scada vizitele nu? (asta e prina intrebare) si a doua, a facut cineva asa ceva pana acum pentru ca m-am uitat pe site-urile mari si rar sunt cei care au asa ceva facut. E o alegere buna sau nu? Multumesc
Rog sa posteze doar cei care au habar si sa nu se mai posteze tot felul de aberatii pe care nu le inteleg multi.

Răspunde cu citat