Deci Alex, pe moment scade si pe urma isi revine pentru ca normal SEO ON PAGE DEVINE MAI BUN. Deci eu am facut sa-mi vada categoria principala si pagin 2 sau 3 4 din ea sa n-o vada. Astfel el nu va vedea titlu, descriere etc la fel. O sa vada dublicate doar cateva posturi. Am anulat tagurile si ce mai era. Numai ca la un site, am penalizari de la panda, pde index am penalizarea asta. Iar google mi-a indexat categoria/pagina 15 de ex. Eu acum i-am anulat-o si e normal sa nu mai mi-o vada. Eu acum fac teste pe alt site si ma chinui sa scot penalizarea. PE urma o sa implementez chestia de am explicat-o aici. Multumesc
robyroy, corect. Nu vazusem descrierea din google "A description for this result is not available because of this site's robots.txt – learn more"
As mai adauga si Disallow: /?attachment_id=*
Mie imi indexase toate pozele in pagini individuale.
Nu e bine nici pozele sa le indexeze?
Ba da, dar nu in pagini individuale.
@florea,
Probleme de continut duplicat pot sa iti cauzeze tagurile. Pt mine acele taguri sunt pagini de "umplutura" pt motor. Ok, sa zicem ca tot vrei sa le folosesti pentru user. Daca faci asta pui in meta robots directivele NOINDEX, FOLLOW. Degeaba restrictionezi accesul crawlerilor din Robots.txt. La o pagina daca ai in meta robots index, follow si din robots.txt ai disallow atunci Google iti va indexa paginile.
Pt paginatie ai ales cea mai buna solutie. Eu pe blogul meu folosesc pluginul Wordpress SEO de la Yoast si asta imi face pt paginatie. Schimba URL-urile cu categorie/pag-2 si pagina asta are noindex si follow.
Daca ai noindex si follow nu te mai intereseaza meta title si meta descriere, chiar daca le vezi ca duplicate in WMT, pt ca ele nu mai exista in index.
Traficul poate chiar sa iti creasca pentru ca "ai curatat" site-ul. Daca aveai trafic din taguri, atunci e posibil sa iti scada. Eu as alege oricand un site curat vs taguri, filtre, paginatie, etc.
Arunca o privire la mine pe blog la paginatie sa vezi cum e facuta.
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
Vezi ca trebuie sa gasesti pe undeva si modificarea tagului descriere, pui acolo in plus fata de ce e de ex: " - pag 2 ". N-o sa le mai vezi duplicate in webmaster tools, dar nu stiu daca practic se vor mai considera duplicate![]()
Multumesc danielicb. Stiu blogul tau e ok. Explicatii curate. Multumesc
Si Daniel, eu am acum am setat codul ca peste tot sa imi lase prima pagina index/follow si din a doua no index. Daca site-ul nu va fi prea manjit de google o sa scot tagurile de tot. Am tinut sa precizez ca am penalizare index. Re
//////////////
Cata tu zici ceva ce mie mi se pare o prostie. Crezi ca e relevant sa ai acelasi titlu, descriere si sa difere prin Pagina 2 la fiecare. Crezi ca motoru asta este prost? Va vedea el odata.
Ultima modificare făcută de florea; 29th December 2012 la 11:30.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)