tymbark, cand ai scris aceasta postare l-ai ajutat pe cris cumva si cu un raspuns on-topic? Sau nu l-ai ajutat cu nimic doar ai deranjat un pic lucrurile?

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
Te-ai gandit mult inainte sa vb?
Da, precum se vede am sugerat primul o solutie absolut logica, posibila, la o situatie de neindexare a paginilor asa cum sunt rezultatele la cautarea site: www .site .com
Accesul putea fi blocat din robots.txt desigur dintr-o eroare.

Sau ai venit doar pt marketplace?
Nu inteleg de ce aceasta raceala a unora. Daca eu as afirma ca tu ai venit aici pentru femei ar fi corect? Asa fara dovezi? iti spun ca nu.

Ce-ar fi s-o lasi mai usor cu postarile si sa incerci sa legi niste fraze utile
Precum stii mai bine, am vrut sa multumesc cuiva dar nu am acces, am vrut sa dau o solutie legata de BT/WU dar nu puteam posta in acea categorie, iar aici, am vrut sa pun codul din robots txt prin paste si sa arat erorile dar nu pot insera inca linkuri, code ... De aceea nu am postari lungi uneori, abandonez decat sa frang linkul in bucatele, sau sa formatez CODE ...

In acest topic mai sunt postari ce nu contin 100% raspunsul la intrebare, postari tot de 7 cuvinte ca a mea, in alte topicuri postari precum "pune botul","e naspa","Se duce draq" dar nu au fost penalizate, si nu li s-a vorbit asa ...

In alta discutie unde se discuta liber, pe pagini intregi, on/off topic, singura postare penalizata 60 puncte a fost a mea ! prin care afirmam "Nu cred ca e cazul sa schimbam parolele inca. S-ar putea sa se mai schimbe schimbarea ..." adica ROTLD a schimbat toate parolele din motive de securitate, iar daca atacul va continua parolele schimbate se pot schimba din nou, si asta dupa ce un user a postat ca s-a grabit deja sa le personalizeze! Deci atacat pe toate fronturile.

Revenind la subiectul curent, nu am insistat pentru ca nu eram chiar sigur 100% ca aceasta este solutia dar voi incerca totusi sa postez in atentia userului cris.

Exista warnings ce le-am descoperit in robots.txt

A missing trailing slash can be both a deliberate decision or an error, this tool can't ipotize the real intentions of the webmaster.

Unknown command. Acceptable commands are "User-agent" and "Disallow".
A robots.txt file doesn't say what files/directories you can allow but just what you can disallow.

Imi cer scuze si nu va mai deranjez, desi nu sunt convins ca am facut-o prin limbaj sau atitudine.