Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Penalizat de google ?

poison17 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th February 2009
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    105
    Putere Rep
    30

Question Penalizat de google ?

Mda. Salut.

Deci. Ce mama masii se intampla nu stiu, ca nu imi dau seama.

Se de una bucata domeniu cumparat acu vreo 3 saptamani. Domeniu nou, nefolosit de nimeni. Fara history.
    Avem si una bucata site de image hosting, pus acu vreo 3 saptamani.

Dupa ce a fost totu' gata.. chiar am fost surpris sa fiu indexat dupa vreo 24 de ore, si sa incep sa primesc vizite din Google search, nu multe, vreo 5 pe zi, dar nu facusem mai nimic SEO, nici on-page, nici off-page, decat cateva backlinks prin social bookmarking, si vreo 5-6 bloguri. Abia acuma am cam 1.000 de backlinks dupa ce imi arata in Yahoo Site Explorer, dar dupa calculele mele , mai mult de jumate sunt no-follow.

Deci , am primit vizite din Google cam o saptamana, nici nu am avut timp sa ma ocup de el, sa ii fac reclama / backlinks.

La fel de ciudat cum a inceput , la fel de ciudat si de brusc s-a si terminat.

Adica, dupa nici o saptamana de la existenta, cam pe 2 mai, am observat ca nu mai primesc nici o vizita din google, si nici nu mai apar la vreo cautare in google.
    Nu mai apar nici macar daca caut www.my-image-host.com . Cautarea dupa nume, la care eram primul. Acum nu mai apar deloc.

site:http://www.my-image-host.com - imi arata ca am vreo 150 de pagini indexate.
    link:http://www.my-image-host.com - imi arata vreo 2 bucati backlinks.

Ce am mai observat ciudat:
    In webmaster tools, la "Web crawl errors", am urmatoarea eroare:

da, imi amintesc ca pe 30 aprilie am avut siteul jos, a trebuit sa-l mut la alt host. Dar, for god sake.. au trecut 9 zile de atunci, si Google a avut spiderii zilnic pe la mine. Am dat submit si la sitemap din nou acum cateva zile. Am asteptat ceva zile pana sa ma gandesc daca e o penalizare, sau faptul ca nu mi-a fost gasit siteul pe 30 aprilie.

Nu ma prea pricep io asa nici la SEO, nici la cauzele care ar putea duce la o eventuala penalizare.

Pare ilogic, dar o penalizare poate avea cumva legatura cu hostul pe care il am acum ? Nu e o companie mare, e un re-seller de hosting, dar nu am incredere in el, deci ma gandesc ca nu e exclus o legatura. Am verificat insa celelalte siteuri pe care le hosteaza pe server, si nu au deloc o problema cu Google, chiar primesc sute de vizite zilnic din google SE.

deci.. care e opinia voastra si ce sfaturi imi dati ?

P.S. Am dat ieri un mesaj la "Request reconsideration" la Google, in Webmaster Tools, la care am explicat exact ca aici , deci asta e exclus deocamdata sa mai fac.
    Ultima modificare făcută de poison17; 9th May 2009 la 13:01.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    32
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    46

Implicit

asa am patit si eu si si-a revenit dupa vreo saptamana.

wikiteam este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th January 2008
    Posturi
    88
    Putere Rep
    0

Implicit

La mine nu si-a mai revenit. De pe 30 aprilie am si eu cateva picate
    adiaca de la 500 per zi am ajusn la 20 -30
    dar daca scriu numele site-ului in zona de cautare il gaseste

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. penalizat in google?
    De aditza în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 13th October 2009, 11:17
  2. site penalizat de google pt tag-uri
    De dcosmin83 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 27th October 2008, 12:13
  3. Penalizat de google ?
    De Fabius în forumul Google
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 18th June 2008, 23:03
  4. Google a penalizat .blogspot.com si .info
    De Alex Dumitru în forumul Google
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 16th June 2008, 18:01
  5. Site penalizat de google
    De lovelife în forumul Google