Eram pe prima pagina in google dupa anumite cuvinte cheie, iar putin mai inainte cand am verificat, am ajuns tocmai pe pagina 9.
Astazi am publicat mai multe articole decat de obicei. Ar putea fi asta o problema ?
De ce m-a penalizat google ?
Eram pe prima pagina in google dupa anumite cuvinte cheie, iar putin mai inainte cand am verificat, am ajuns tocmai pe pagina 9.
Astazi am publicat mai multe articole decat de obicei. Ar putea fi asta o problema ?
De ce m-a penalizat google ?
Lasa adresa site-ului ca sa ne putem da seama. Site-ul respectiv a fost lansat recent?
da.
http://www.23-s.com/ este site-ul si era de vreo 3 zile pe prima pagina dupa cautarea stiri sportive.
Chiar si astazi dimineata era pe prima pagina, iar acum cand am verificat din nou este pe pagina 9.
Se poate sa fie faptul ca am publicat mai multe anunturi astazi decat de obicei o problema ?
In mod normal as spune ca google tocmai ti-a retras "bonusul" pe care il ofera de obicei site-urilor nou lansate, dar nu cred ca este cazul tau pt. ca observ ca ai si PR la el.
Ai sters cumva articole de pe site sau ai avut site-ul picat?
Deci site-ul a fost lansat cu mult timp in urma, dar pe o cu totul si cu totul alta tema, si normal ca avea arte articole, le-am sters pe toate si am inceput sa public altele. Si usor usor am ajuns pe prima pagina si google imi mai indexa cate un articol nou, stergea cate o pagina veche indexata... deci nu s-a intamplat totul azi. A inceput demult sa stearga paginile vechi, dar tot pe prima pagina eram.
Deci ce as putea sa fac ?
De pe prima pagina pe pagina 9 e o cadere destul de mare...
Intamplator sau nu am si eu un site cu stiri sportive si verific destul de des sa vad cum sta dupa keyword-urile vizate.
Vazusem ca ai vizat si tu "stiri sportive" si te-am tot urmarit (da da...) si d'abia astazi ai aparut la mine pe prima pagina... si inca esti
pe google .ro esti pe locul 8, iar pe google.com esti tot pe 8![]()
La mine apar pe prima pagina de alaltaieri
Adica atunci am verificat, si am vazut ca sunt pe prima pagina.
Oricum nu pot sa ma compar cu tine, site-ul tau are vechime, si ai si numele de domeniu care este exact cuvantul cheie, si te ajuta. Mereu am fost sub prosport, pica prosport cate o pozitie, picam si eu cate o pozitie...
In fine...
Stii care ar putea fi problema ? La mine apar pe pagina 9![]()
Ultima modificare făcută de Fabius; 17th June 2008 la 22:27.
Si eu am un subdomeniu care de 2 zile a cazut rau. Cu o zi inainte nu mi-a mers serverul (toata ziua) si apoi am modificat putin codul html.
Sper sa isi revina cat mai repede.
intre timp vad ca a urcat de pe pagina 9 pe pagina 8 la mine, iar la altii a ramas pe aceeasi pozitie pe prima pagina.
Vreau sa il inscriu in niste directoare, cum este mai recomandat ? Sa il mai las cateva zile sa se stabilizeze, sau sa il inscriu acum ?
Acum vad ca a picat tocmai pe pagina 17
Oare o sa se stabilizeze pana la urma ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)