Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: site penalizat de google?

Afișare hibrid

cris este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th July 2007
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    0

Implicit site penalizat de google?

siteul acesta e penalizat?
    https://www.google.ro/search?num=100....1.h9C5WXAz734

nu a fost acceptat nici de catre adsense, dar are multe pagini indexate de google

s0rYn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    12th November 2012
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    38
    Putere Rep
    25

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Problema este in fisierul robots ... zic eu ...

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Citat Postat în original de s0rYn Vezi Post
    Problema este in fisierul robots ... zic eu ...
    Te-ai gandit mult inainte sa vb? Sau ai venit doar pt marketplace? Ce-ar fi s-o lasi mai usor cu postarile si sa incerci sa legi niste fraze utile
    Signatura lipsa

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    12th November 2012
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    38
    Putere Rep
    25

Implicit

tymbark, cand ai scris aceasta postare l-ai ajutat pe cris cumva si cu un raspuns on-topic? Sau nu l-ai ajutat cu nimic doar ai deranjat un pic lucrurile?

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    Te-ai gandit mult inainte sa vb?
    Da, precum se vede am sugerat primul o solutie absolut logica, posibila, la o situatie de neindexare a paginilor asa cum sunt rezultatele la cautarea site: www .site .com
    Accesul putea fi blocat din robots.txt desigur dintr-o eroare.

Sau ai venit doar pt marketplace?
    Nu inteleg de ce aceasta raceala a unora. Daca eu as afirma ca tu ai venit aici pentru femei ar fi corect? Asa fara dovezi? iti spun ca nu.

Ce-ar fi s-o lasi mai usor cu postarile si sa incerci sa legi niste fraze utile
    Precum stii mai bine, am vrut sa multumesc cuiva dar nu am acces, am vrut sa dau o solutie legata de BT/WU dar nu puteam posta in acea categorie, iar aici, am vrut sa pun codul din robots txt prin paste si sa arat erorile dar nu pot insera inca linkuri, code ... De aceea nu am postari lungi uneori, abandonez decat sa frang linkul in bucatele, sau sa formatez CODE ...

In acest topic mai sunt postari ce nu contin 100% raspunsul la intrebare, postari tot de 7 cuvinte ca a mea, in alte topicuri postari precum "pune botul","e naspa","Se duce draq" dar nu au fost penalizate, si nu li s-a vorbit asa ...

In alta discutie unde se discuta liber, pe pagini intregi, on/off topic, singura postare penalizata 60 puncte a fost a mea ! prin care afirmam "Nu cred ca e cazul sa schimbam parolele inca. S-ar putea sa se mai schimbe schimbarea ..." adica ROTLD a schimbat toate parolele din motive de securitate, iar daca atacul va continua parolele schimbate se pot schimba din nou, si asta dupa ce un user a postat ca s-a grabit deja sa le personalizeze! Deci atacat pe toate fronturile.

Revenind la subiectul curent, nu am insistat pentru ca nu eram chiar sigur 100% ca aceasta este solutia dar voi incerca totusi sa postez in atentia userului cris.

Exista warnings ce le-am descoperit in robots.txt

A missing trailing slash can be both a deliberate decision or an error, this tool can't ipotize the real intentions of the webmaster.

Unknown command. Acceptable commands are "User-agent" and "Disallow".
    A robots.txt file doesn't say what files/directories you can allow but just what you can disallow.

Imi cer scuze si nu va mai deranjez, desi nu sunt convins ca am facut-o prin limbaj sau atitudine.

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    40
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

Implicit

nu este penalizat....din ce se vede vezi fisierul robo...sa nu fie blocat accesul la crawel
    scriu gramatical prost :D:D:D:D

cris este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th July 2007
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de scoopo Vezi Post
    nu este penalizat....din ce se vede vezi fisierul robo...sa nu fie blocat accesul la crawel
    fza e ca are pagini indexate de google si primeste 20 de unici pe zii de pe google search daca ar fi blocat accesul ar mai fi indexat google?

si totusi de ce nu a fost acceptat de adsense (ca prim site la crearea contului)?

Pancu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    393
    Putere Rep
    32

Implicit

trebuia sa cauti
    site:fotografiecluj.blogspot.com

florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    43
    Posturi
    355
    Putere Rep
    28

Implicit

Eu din cate am auzit google nu mai accepta adsense pe blogspot. Inainte eu am postat pe un blog creat pe platforma la ei doua posturi de pescuit si m-au aprobat instant. Am incercat de curand si nu mai accepta. Vrea content relevant nu ca ai scris tu doua lulele acolo despre o fotografie.

Cel mai usor sa te introduci in google, foloseste un tools de te baga automat sau pune-ti un link catre el de pe un domeniu bun. Parca functiona

Bft

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Deci... daca ai fi citit macar primul post ai fi vazut ca a zis:

Citat Postat în original de cris Vezi Post
    nu a fost acceptat nici de catre adsense, dar are multe pagini indexate de google
    Ce solutie la neindexarea paginilor? Care neindexare, daca el a spus ca-s indexate? Acu hai sa fim seriosi, nu esti primul care vine pe aici si incearca sa faca 30 de postari in timp record. In marea majoritate a postarilor tale nu spui nimic, trantesti o propozitie complet useless, pe care ar putea s-o puna oricine, chiar daca nu stie despre ce-i vb in postarea respectiva.

Au mai fost multi care au incercat sa-si "croiasca" loc spre marketplace in cateva zile cu postari monosilabice si n-au rezistat mult. Daca vrei sa rezisti pe forum si vrei sa fii respectat, ia si ofera ceva util comunitatii, nu propozitii complet inutile

Sunt threaduri unde se discuta chestii total aiurea, gen loby, bar, etc.. Pt astea-s facute topicurile alea, mergi si posteaza acolo daca n-ai ceva util de zis. Ca se mai trezeste unu cu ceva experienta sa puna un post de 2 cuvinte asta-i partea a 2-a... Mai primeste si el negative, nu-ti face griji...
    Signatura lipsa

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    12th November 2012
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    38
    Putere Rep
    25

Implicit

Ai un fix cu marketplace, si esti un gardian care se ocupa cu noii veniti. Din ton observ ca esti si putin nervos.

Un site poate fi indexat 100%, insa ca urmare a unei banale greseli poti da fara sa vrei si fara sa stii comanda: "nu mai indexa nimic" ! Urmarea: paginile vor disparea treptat.

A fost o idee, un aspect pe care putea sa-l studieze pentru inceput.

Dar ce rost are ca eu sa vorbesc despre indexare iar tu despre marketplace.

Ma conving ca bulinele verzi si cele rosii nu reflecta adevarul intotdeauna. End of the game.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. penalizat in google?
    De aditza în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 13th October 2009, 10:17
  2. Penalizat de google ?
    De poison17 în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 12th May 2009, 08:52
  3. site penalizat de google pt tag-uri
    De dcosmin83 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 27th October 2008, 11:13
  4. Penalizat de google ?
    De Fabius în forumul Google
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 18th June 2008, 22:03
  5. Site penalizat de google
    De lovelife în forumul Google
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 5th May 2008, 16:08

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.