Mai multe subdomenii pe .com (vechime 6 luni, in limba romana) au urcat 6-10 pozitii, unele au intrecut site-uri EMD.
Mai multe subdomenii pe .com (vechime 6 luni, in limba romana) au urcat 6-10 pozitii, unele au intrecut site-uri EMD.
observ ceva modificari pe nisa de cosuri cadou pe .ro, site-uri cu EM au cazut pe pagina 2,3, dar altele cu extensia .net rezista...
e posibil sa se vada unele mici variatii si pe .ro?
Cred ca nisa cosurilor de cadou e putin cam mica ca sa putem face referire la o penalizare pentru emd. Oricum, cand va fi activa si pe .ro, vom afla repede. Sunt cativa useri pe aici care au zeci de site-uri, majoritatea cu domenii exact match.
Ca valoarea EMD-urilor e eliminata din joc POT SĂ ÎNȚELEG.
Că EMD-urile sunt penalizate NU POT SĂ ÎNȚELEG.
Că articolele/subpaginile exact match sunt eliminate din joc NU POT SĂ ÎNȚELEG.
E clar ca dezvoltarea unui site pe emd a insemnat un risc oarecum de la inceput. Low quality emd sunt, posibil, acum considerate tentative de manipulare a rankingului, de aia dispar din SERPs, o parere. Ai dus sus un emd care daca nu e brand nu valoreaza pentru public, esti un manipulator de algoritm, n-are recunoastere, tentativa de a ajunge sus usor pentru a face repede un ban, e seo si atat.
Ultima modificare făcută de 100R; 2nd October 2012 la 00:47.
Ai dreptate, eu oricum am vazut ceva probleme cu EMD de la pinguin, nu prea mi-a fost impartasita parerea.
Daca ai un domeniu EMD se pare ca google cand numara proportia ancorelor pune in aceeasi oala ancore de genul nume domeniu cuvant-cheie.ro = www.cuvant-cheie.ro = cuvant cheie = cuvant cheie si ceea ce poate declansa un semnal se spam in algoritmul pinguin
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Interesant mutare a lui Mister G arunca in aer investitiiler multor oameni, nu stiu cat de afectate au fost cautariile pe com, dar cateva cuvinte care le monitorizez nu s-a miscat nimic, de exemplu, la cautarea cooking prima pozitie cooking.com, cautarea dress up games prima pozitie dressupgames.com, cautarea cooking games prima pozitie cookinggames.com. De ce?
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Face sens ceea ce spui! si da, multi au beneficiat de acest avantaj pana prezent.
Insa, ce face G daca acest EMD este marca inregistrata/brand? Cred ca nu-l trateaza ca un EMD..., ce parere aveti?
Site-urile care se gaseau pe prima pozitie, chiar EMD, nu au fost afectate.
You may have noticed that none of my example domains were previously ranked in the #1 spot. Across the 41 EMDs that dropped out of the top 10 in our data, none of them ranked #1 the previous day.
Sursa: Google's EMD Algo Update - Early Data | SEOmoz
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Majoritatea (nu toti) care au avut exact mach erau spam,text mult cu cuvant cheie,linkuri footere,Dar sunt si ce-i 20% care i-a penalizat degeaba dar multi au meritato si au facut loc la site-uri de calitate.Sunt multi care s-au bucurat dupa acest update si cautarile Da intredevar sunt mai relevante acuma mai ales .com.Si exact mach au fost lovite pentru a 2 oara nu pentru prima cum sustin multi.Lovelife a zis -ai demult plus ca eu am pierut atunci 3 site-uri exact mach
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)