Buna seara,
De cateva zile tot citesc diverse articole si posturi despre noile actualizari de la Google: Panda si Pinguin.
Totusi, nu imi este inca clar care sunt efectele unui site ce a fost afectat de aceste doua/de una actualizari de algoritmi/dintre cele doua actualizari.
Am vazut mult webmasteri care spuneau ca site-urile lor au fost afectate insa nu am gasit un ghid sau niste efecte (simptome) concrete din care acestia si-au dat seama ca site-urile au foat afectate. Singura chstie comuna este scaderea traficului, ceea ce este si firesc. Asadar un site ce a fost afectat de actualizarile de algoritm va avea o scadere considerabila a traficului, dar sunt sigur ca exista si alte efecte.
As vrea pe aceasta cale sa va rog sa le scrieti si aici, intrucat consider ca sunt bine de stiut.
Pe langa scaderea traficului, ce se mai intampla? Indexul site-ului ramane in indexul Google sau dispare? Vechile pagini raman in index pe aceleasi pozitii ? Incep sa piarda pozitii sau se dezindexeaza? Noile pagini (in cazul in care se adauga continut nou) vor fi indexate sau nu? Site-ul pierde page rank-ul?
Multumesc!