Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 14 din 14

Subiect: Detalii efecte panda / pinguin

Cristian D este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th May 2012
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    34
    Posturi
    293
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu pot sa-ti spun ce inseamna exces pentru ca nici eu nu stiu, plus ca, depinde de la site la site, dar aveam 3 link exchange-uri + inca vreo 3-4 link-uri sitewide de la diversi "fani". Cam toate pe acelasi keyword.

crt
    crt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th March 2011
    Locaţie
    Targu Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    39

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Gaby nu cred ca forumul tau este afectat de Pinguin sau Panda.

1. Pentru "forum it" si "asistenta it", frazele care se regasesc in multe din backlink-urile tale ti-ai pastrat pozitiile in serp.
    2. Traficul pe forum s-a mentinut din ce vad pe Trafic.

Faptul ca nu iti indexeaza doua pagini dar iti indexeaza alte 100 nu inseamna ca esti afectat de vreun update de algoritm. Mai asteapta si cred ca vor fi indexate.

Pe de alta parte, ar fi recomandat sa iti verifici backlink-urile si sa faci putina "curatenie". Sfaturi despre subiect gasesti pe acest forum. Momentan cred ca ai avantajul ca vorbim de un forum pe care se adauga zilnic continut si care are sute de pagini indexate. In viitor insa nu se stie ce modificari mai aduc astia, ce animal mai apare in curtea lui G. Nu se merita sa te mai risti pt. ca ai un proiect destul de mare si de interesant.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Simptome pinguin observate de mine
    - site-ul tau primeste un de nota de spam: sa ii spunem "Nota Pinguin" o data pentru domeniu ca ansamblu, si o data pentru fiecare pagina
    - calcularea pozitionarii site-ului in google ia in calcul si aceasta "Nota Pinguin" ( denumire arbitrara data de mine) si de exemplu daca site-ul ta "merita" anterior pinguin sa fie in pozitia 3 la cautarea "mere albastre", in noua formula de calcul intra si cele doua "Note Pinguin" si pagina ta primeste la cautarea respectiva o penalizare minus x pozitii: - efectul imediat este scaderea traficului, direct proportional cu "Nota Pinguin"
    - paginile noi, apar mai greu in index (chiar daca pagina este vizitata de robot des)
    - paginile noi sunt prost pozitionate in goole
    - PR nu este influentat (stiu site PR9, afectat puternic de pinguin, dar PR ramas constant)
    -
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    40
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

Implicit

Inca Ceva de adaugat,un site poate s-a ramana sus pe toate cuvintele cheie s-au chiar sa urce.Dar.........vb doar de magazinele online a-m patit asa ceva.Mi-au crescut paginile pe cuvinte cheie,dar linkurile de la produsele din site au fost ( ex.telefon samsung s3 negru)inainte aparea top 3 dupa aparea locul 7-8,daca s-a intamplat asa la 30% din produsele de pe site autmat scade traficul fara sa-ti dai seama,cuvintele cheie cresc dar traficul scade.Si DA este posibil ca noile pagini sa fie indexat m-ai prost ca inainte....

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Efecte URL rewrite
    De klaudiu în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 29th August 2012, 13:32
  2. SEO pentru websiteuri noi, dupa Panda si Pinguin
    De Valentin Drăgănescu în forumul Google
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 27th August 2012, 16:28
  3. Am fost penalizat de panda, pinguin, foca, morsa, etc. Ce fac mai departe?
    De Robert în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 41
    Ultimul Post: 9th July 2012, 15:24
  4. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 8th November 2011, 01:13
  5. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 30th November 2008, 15:15

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •