Rezultate 1 la 10 din 128

Subiect: Google? E frumos ce faci? NU

Afișare hibrid

danielicb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    3rd February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    440
    Putere Rep
    39

Implicit

Il doare la banana si pe Google. Ce nu inteleg eu, este ca deja compania are exagerat de multi bani. La ce le mai trebuie altii? Brin si Page au bani cat sa tina 3 Africi sa nu moara de foame. Cred ca e vorba de lacomie cum a zis si krumel. Cel mai mare dusman al lui Google a devenit: GOOGLE. Intr-adevar poate pentru utilizatori acele rezultate sunt bune. Unde este moralitatea in toate lucrurile astea? Mai ales ca se dau in fata noastra cei mai transparenti, cei mai buni, cei mai cuminti, evanghelistii internetului si ai cautarilor.
    SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de danielicb Vezi Post
    Brin si Page au bani cat sa tina 3 Africi sa nu moara de foame. Cred ca e vorba de lacomie cum a zis si krumel.
    Aici nu sunt de acord. Dintre toate companiile mari, Google are cele mai multe proiecte si e activ in ajutarea oamenilor din Africa, in dezvoltarea tehnologiilor din diverse domenii, sponsorizeaza universitati samd.

Daca e sa o luam cu lacomia, verificati ce face Apple cu banii. Va scutesc io de cautari: Mai nimic. (comparat cu Google, fireste)

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

@1nesco - vad ca te faci ca nu intelegi - strategia mea e sa FUR de la tine. Ma mai lauzi sau imi gasesti scuze ca "fiecare isi gandeste strategia cum vrea"?
    Trust, but verify.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    [/COLOR]@1nesco - vad ca te faci ca nu intelegi - strategia mea e sa FUR de la tine. Ma mai lauzi sau imi gasesti scuze ca "fiecare isi gandeste strategia cum vrea"?
    Nu poti acuza un motor de cautare de furt. Vezi ask.com, aol.com si altii mai maricei. Asta e rolul lor si al altor sute de motoare de cautare.
    Macar la google stim de "noindex".
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    Nu poti acuza un motor de cautare de furt. Vezi ask.com, aol.com si altii mai maricei. Asta e rolul lor si al altor sute de motoare de cautare.
    Macar la google stim de "noindex".
    Avem voie trolling si eu nu stiam?
    Trust, but verify.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Citat Postat în original de danielicb Vezi Post
    Il doare la banana si pe Google. Ce nu inteleg eu, este ca deja compania are exagerat de multi bani. La ce le mai trebuie altii? Brin si Page au bani cat sa tina 3 Africi sa nu moara de foame. Cred ca e vorba de lacomie cum a zis si krumel. Cel mai mare dusman al lui Google a devenit: GOOGLE. Intr-adevar poate pentru utilizatori acele rezultate sunt bune. Unde este moralitatea in toate lucrurile astea? Mai ales ca se dau in fata noastra cei mai transparenti, cei mai buni, cei mai cuminti, evanghelistii internetului si ai cautarilor.
    Acum doua zile cineva m-a sunat sa-mi vanda actiuni la Apple. I-am multumit frumos si i-am spus ca vreau actiuni la google. Cica poate si asta.

Nu vad ce legatura are moralitatea cu afacerile. La o adica si biserica, finantata de stat, ofera servicii cu plata.

Tot mai multe portaluri/site-uri vand publicitate, ex Facebook, bugete care automat nu mai merg la google. Astazi sta bine, dar peste 10 ani?
    Revenind la ideea initiala, cam trebuie sa bagi ceva bani si sa ai incredere in strategie ca sa faci cunoscuta o pagina web in toata lumea.

Cine opreste un motor de cautare romanesc sa faca la fel? Corect, sunt costuri imense. Dar google ne arata ca se poate.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. nume-frumos/ & nume-frumos/index.php
    De alexrus în forumul Server side
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 1st December 2011, 22:29
  2. Analiza - www.leusor.ro - Blogul celui mai frumos bebelus!
    De gemanaru în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 28th January 2009, 21:00
  3. Google stie ce faci! Tu stii ce face Google?
    De Mircea Budean în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 26th August 2008, 13:21
  4. Cum Sa Faci Sa Fi Banat De Google
    De andypopa în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 21st December 2005, 00:44

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii