22nd August 2012, 17:01
1 out of 1 members found this post helpful.
@ marius. Rezultatul dupa mine, cel putin cel din tabel e complet irelevant pentru ca:
site-urile nu sunt identice cel putin dpdv al:
- continutului
- seo on-page (pozitiile tale din tabel sunt si pt pagini interioare), pe care daca citesc corect pentru anumite cautari, pozitiile sunt multiple 6,30,31 (implicit pagina interioara), iar la unele cautari de ex .org (k8 sau k1,6) nu apare (pentru ca anu are pagina sau continut pt acea cautare)
- seo on-site, site-urile nu sunt identice, nu au aceasi thema, aceleasi plugins, aceleasi numar de pagini........
- frecventa linkurilor si calitatea lor
Daca site-urile nu sunt identice (ceea ce este imposibil) nu cred ca poti trage concluzii in urma unei astefel de analize, fie ea si pe 1-2 ani.
Daca consideri ca sunt carcotas, e problema ta, dar eu nu vad logica in analiza, si mi-am permis sa-ti explic asta.
Hai sa incercam asa:
Eu am un logan ROSU, Dan un audi a4 ROZ, Krumel un Lamborghini Aventador NEGRU, Kidu un Bugatti Veyron GALBEN si Lovelyfe o masina de epoca GRI!
NE-am strans toti cu masinile si facem o linuta, pe premiza: Toate sunt masini deci sunt egale! Hai sa vedem cine castiga, si analizam dupa datele, ca sa intelegem de ce unele masini au avantaje si altele nu!
La statul pe loc, castiga lovelife. La cea mai tunata masina, castiga Dan. La 100m castiga Krumel. La drifting castiga Kidu. La atras gacici castiga Dan (e mai chipes). Eu nu castig nimic pentru ca citesc abecedarul si nu am condus niciodata!
Care e rostul testului daca datele sunt incorecte? Doar pentru faptul ca sunt masini merita sa vedem cine prinde primul 100 km la ora? Si incercam asta 1 an de zile, ca cine stie poate loganul intrece aventadorul! 
P.S. Culorile = tdl, masinile = domenii
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.