E prima oara cand vad. Voi ati mai vazut asa ceva?
Sau, mai simplu, dati o cautare dupa "remediile homeopate".
E prima oara cand vad. Voi ati mai vazut asa ceva?
Sau, mai simplu, dati o cautare dupa "remediile homeopate".
Vand Advertoriale (pr 5)
Din cate vad are legatura cu internal links si nu pare sa conteze pozitia in serp ceea ce e destul de interesant.
Aceleasi link-uri le are si wikipedia pt multe pagini, mai ales cand cauti in google ceva care este un subtitlu de pe o pagina de wiki, iti pune si link-ul direct, dar cred ca trebuie sa pui tu ancor name-uri in articol. Adica pt fiecare subcapitol sau heading, pui <a name="blablabla">capitolul x</a> si sus poti face un cuprins si pui link spre name-ul ala cu #, ceva de genu: <a href="/#blablabla">Capitolul blablabla</a>
LE: vad ca merge si sa pui ID-uri la elemente gen h1, adica <h1 id="c1">Cap 1</h1> si apoi sa pui link spre el cu <a href="/urlpagina#c1">Sari la cap 1</a>
Ei, daca tu ai ceva de genu, sunt sanse ca pt unele cautari sa-ti apara in serp cum ai vazut tu.. ce-i drept, eu am vazut f putine astfel de rezultate, in afara de paginile de pe wikipedia
Signatura lipsa
Am mai vazut asta la sfatulmedicului. nu stiu cum apare desi ar fi interesant de analizat.
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
Link-urile astea ajuta? (desi cel de la searchengineland e destul de vechi 2008)
Google jump to links in Search Results pages.
Google Testing Enhanced Listings, "Pagelinks" & Auto-Spelling Correction
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)