Rezultate 11 la 20 din 23

Subiect: Studiu Google Panda update

Vizualizare arbore

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit Studiu Google Panda update

As vrea sa fac un studiu legat de update-urile Panda. Daca in cazul Google Pinguin treaba e clara (exces de linkuri cu acelasi ancore), in cazul Panda exista numai nelamuriri.

As dori sa fac un research legat de site-urile penalizate. Sunt convins ca toate au ceva in comun insa nu am destule "mostre" pentru a trage o concluzie.

As dori ca cei care aveti site-uri penalizate de catre Panda (oricare dintre update-uri) sa imi trimiteti pe PM linkul site-ului afectat, data update-ului care l-a lovit, bounce rate-ul, numarul de pagini vizitate / vizitator, locatia sitemap-ului pentru google, numarul de vizitatori inainte si dupa penalizare si orice alte detalii (eventuale modificari efectuate dupa penalizare).

Daca aveti continut copiat, va rog sa nu imi trimiteti site-urile.

Sunt interesat de toate detaliile legate de site-urile afectate. Am nevoie de minim 10 site-uri pentru a putea avea un sample reprezentativ.

Voi reveni cu o concluzie a studiului, daca va exista una.

Asadar, va astept cu site-urile problematice (afectate doar de catre Panda) pe PM.

LE. Puteti posta direct aici site-urile voastre, am presupus (probabil eronat) ca unii doresc confidentialitate pentru site-urile afectate.
    Ultima modificare făcută de Nichita; 12th June 2012 la 21:30.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Video Panda Update
    De felix în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 6th December 2011, 14:17
  2. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 8th November 2011, 01:13
  3. Functioneaza google panda in RO?
    De avram în forumul Google
    Răspunsuri: 65
    Ultimul Post: 2nd November 2011, 02:19
  4. Panda update 2.5 septembrie 28-30.