Salutare tuturor, am reusit sa rezolv unele probleme cu site-ul meu dar acum observ in google ca pe site-ul meu apare :
Este posibil ca acest site să fie compromis.
Problema a fost remediata ce trebuie sa fac, pentru reanalizare ?!
Salutare tuturor, am reusit sa rezolv unele probleme cu site-ul meu dar acum observ in google ca pe site-ul meu apare :
Este posibil ca acest site să fie compromis.
Problema a fost remediata ce trebuie sa fac, pentru reanalizare ?!
Intra in Google Webmaster Tools si vezi ca in dreptul sitului cu pricina ai ceva de genul acesta
"www.NUMELESITULUI.com
Severe health issues are found on your site. - Check site health "
Apesi pe 'Check site health' si vei ajunge pe o pagina unde ai un buton "Request a review". Apasa-l, iar daca totul e ok in maxim o zi totul revine la normal.
Am controlat in WMT si nu am nimic de genul ...
Salut,
am fost si eu infectat anul trecut parca pe unul din site-uri cu un virus, am indepartat virusul, si am trimis o reconsiderare la Google, cu specificatia ca "am indepartat virusul"
Posibil si acum, sa te ajute daca le dai mesaj...
A durat cam 24h la mine.
Ofer servicii de Grafica si Design Publicitar in Corel Draw.
Ok, un link ceva o adresa de mail.. ar putea fi de ajutor.
Max, ai scapat de virusul de pe site, insa virusul il ai pe HDD, iar in momentul in care intri pe FTP acesta introduce automat in toate fisierele pe pe FTP cu cu numele index.php sau index.html un cod iframe.
Recomandarea mea ar fi sa iti scanezi si pc-ul inainte sa mai intrii pe FTP (normal, virusul se instaleaza unde ai si sistemul de operare instalat).
Ti-am dat acest sfat deoarece exact asa am patit si eu.
Multumesc pentru sfat, am trecut deja de acest pas.
Ai avut in fisierele index. php / html un cod ifrare (virusul respectiv)?
Da, au fost introduse in file index. php din wordpress (cazul meu) un cod ca facea ca de pe adresele de email de pe site sa se trimita emailuri de spam. Am dat bakupul jos de pe site pe un calculator safe si am scanat arhiva cu antivirus eliminad acele fisiere infectate.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)