care ma ajuta si pe mine?
antivirusul meu a descoperit un virus pe un site de-al unui prieten.
detected: Trojan program Trojan-Downloader.JS.Psyme.cz Script:
cum scapa de el?
Careva?
care ma ajuta si pe mine?
antivirusul meu a descoperit un virus pe un site de-al unui prieten.
detected: Trojan program Trojan-Downloader.JS.Psyme.cz Script:
cum scapa de el?
Careva?
Daca te uiti in sursa ar trebui sa vezi de la ce e problema.
Care este site-ul?
Am patit o chestie similara. In cazul meu era vorba de un frame care se incarca de pe un ip aiurea din Asia. Treaba era ca cei care bagasera codul in pagini il pusesera pe toate paginile de index (index.php, index.html etc) din toate site-urile de pe server. De unde concluzia ca probabil sparsesera serverul deoarece prin loguri au fost gasite si orele la care a fost accesat serverul prin ftp si au editat toate fisierele index. Serverul pe care este hostat site-ul prietenului tau are cPanel sau este un server facut pe alta platforma? Intreb asta deoarece pe serverele cu cPanel nu am intalnit fenomenul.
Si ca sa-ti raspund la intrebare, cauta prin pagina dupa iframe si vezi de unde se incarca pagina remote.
may the best of your past be the worst of your future
Unele versiuni de antivirus recunosc drept Troian codul de la Top66. Ai asa ceva pe site? Scoate-l si vezi daca iti mai apare.
Ms mult de raspunsuri.
Site-ul nu imi apartine, este a unui prieten care ma rugat sa nu dezvalui numele site-ului pe care se afla acel virus, nu vrea sa se faca de ras (cica asa zice el). Am zis sa intreb, poate ati patit`o si voi si stiti exact de unde si ce sa scoata, ce linii sau stiu eu ce altceva poate sa fie.
O sa ii zic sa caut in sursa site-ului lui.
Ms again.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)