0 out of 1 members found this post helpful.
Schimbarea majora poate sa fie cauzata de includerea Venice in ultimul Google Update pentru toate engine-urile Google. Pana in urma cu aproximativ doua saptamani rezultatele pe Romania erau aceleasi indiferent de orasul din care se efectua cautarea. Diferente pe orase existau doar in US.
Am deschis un nou topic pe aceasta tema unde va invit sa postati rezultatele pe care le primiti in orasul vostru pentru anumite cuvinte cheie:
Google Venice activ si pentru Google.ro! Rezultate diferite in functie de locatie!
GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform
1 out of 1 members found this post helpful.
Nu stiu daca gandesc bine insa, este doar parerea mea. Un exemplu concret pe care il vad, este faptul ca Google, forteaza promovarea serviciului AdWords si ingenunchierea site-urilor care pot duce un site mai bine in rezultatele organice. Exista site-uri foarte bune in Romania, pe domeniul SEO, site-uri vechi cu persoane capabile in acest domeniu. Am ramas blocat cand am vazut ca site-uri slabe, cu continut aiurea si care mai fac si SPAM, sunt in fata site-urilor bune. Se poate vedea usor cat de bun este un site, cum este optimizat, daca face SPAM, sau daca are o densitate prea mare. Cred ca Google, este constient ca site-urile slabe nu pot oferi servicii bune si inevitabil site-urile care au cazut vor apela la AdWords. Aceste discutii exista pe site-urile din Ameria si Anglia, deja se discuta despre promovarea altor motoare de cautare, Google a sarit calul cu acest Pinguin.
1 out of 1 members found this post helpful.
Pentru Google nu conteaza!
Daca 10 site-uri pica si "il" injura, vin alti 10 in locul lor care "il" venereaza! Pentru "el" e win-win.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
Tom
Pentru Google nu conteaza!
Daca 10 site-uri pica si "il" injura, vin alti 10 in locul lor care "il" venereaza! Pentru "el" e win-win.
Nu e chiar asa. Daca cei 10 nu ofera ce trebuie, vizitatorul are o experienta proasta, google pierde.