Pei advertoriale am destul de putine in comparatie cu totalul articolelor si nu prea am scris despre orice, adica daca am vandut, am vandut pentru site-uri de nisa apropiata si nu cred ca am mai mult de 25-30 de advertoriale din totalul de 500 de articole de pe site. De scos nu am cum sa le scot pentru ca nu ar fi corect fata de clienti, mai bine raman cu site-ul asa decat sa imi primesc reprosuri de la ei.
O sa mai caut, daca mai are cineva vreo idee il astept cu mare drag sa mi-o spuna, aici sau pe privat.

Later edit: Mi-a fulgerat o idee, eu am un plugin pentru comentarii, de la 3 comentarii de la acelasi user avea dofollow pe link-uri, scot plugin-ul si cer reconsiderare, poate asta era buba.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Un pic cam mult zic eu: "We've received a request from a site owner to reconsider how we index the following site: Blogul de it - Informatii | Recenzii | Online Stuff

We'll review the site. If we find that it's no longer in violation of our Webmaster Guidelines, we'll reconsider our indexing of the site. Please allow several weeks for the reconsideration request. We do review all requests, but unfortunately we can't reply individually to each request. "

Cateva saptamani? Adica depisteaza extrem de repede daca e ceva in neregula si apoi trebuie sa astepti cateva saptamani pana vad ei daca mai sunt probleme sau nu. Ma gandesc si la cealalta varianta, adica ei abia acum au vazut ca site-ul a fost infectat si erau link-uri (de pe cel mai vizitat articol de pe site) catre alte site-uri, era ceva cu injection...., in fine, sper sa se rezolve.