Daca fac redirect 301 de pe un site banat de google catre unul nou(pe aceeasi nisa, foarte asemanator cu primul), va primi si cel nou ban?
Daca fac redirect 301 de pe un site banat de google catre unul nou(pe aceeasi nisa, foarte asemanator cu primul), va primi si cel nou ban?
am redirectionat o pagina penalizata catre o alta pagina nou si nu sa transmis si penalizarea
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Eu am spus de ce fel de exepriment am avut eu parte, nu stiu care este cazul tau
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Mai degraba incerci sa rezolvi problemele la primul site si sa dai reconsideration. Daca e banat banuiesc ca nu apare deloc in google deci un redirect nu ar ajuta daca botii nu intra pe site.
Parca mai fusese o discutie de genul despre site-uri penalizate si redirect-uri. Vezi daca te ajuta threadul asta
Eu personal nu recomand redirectul, deoarece cred ca se v-a "redirecta" si penalizarea, ca sa spun asa, insa n-am testat, deci nu pot garanta validitatea acestei chestii. E doar ceva ce ma gandesc ca s-ar putea intampla...
Signatura lipsa
Site penalizat in google sau in adsense? eu cred ca daca un site este penalizat in cautari in google ele se vor transmite.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)