Traficul coincide cu 3 zile de vacanta. Abia de acum incolo vom vedea daca e sau nu Panda.
Eu m-am uitat pe cateva statistici in SATI, site-uri care de obicei nu pierd trafic. Exista scaderi, unele da, altele nu. Vom vedea.
Ultima modificare făcută de Krumel; 16th August 2011 la 02:20.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
la mine pozitiile sunt mai bune. Bizoo care ma sacaia a scazut in cotare.
vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara
Din ceea ce am observat intamplator monitorizand cateva cuvinte cheie care ma intereseaza, au fost bubuite bine doua directoare care rank-au inaintea mea. Acum sunt in paginile 2-3, dupa ce m-am chiniut luni bune sa le bat.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Nu stiu daca e vorba de panda sau nu...dar pana ieri aveam in jur de 200-250 vizitatori...si azi am depasit 300. Este vorba de un magazin online. Mai astept cateva zile sa vedem daca se mentin vizitele. 85-90% trafic din google.
Din puctul meu de vedere e clar NU functioneaza GOOGLE PANDA pe RO. Modificarea aceasta in algoritmul de cautare trebuia sa scada autoritatea agregatoarelor (dispareau din primele 50 de pozitiii sau chiar mai rau)iar in momentul asta nu s-a intamplat lucrul acesta .
Am avut continut agregat pentru U.S pe google.com iar pe stringurile in care stiam ca sunt pe prima pagina pe primele pozitii, dupa panda update nu m-am regasit si nu au ramas nici ceilalti competitori pe care ii cunosteam prea bine (aveam trafic semnificativ)...iar apoi sigurul trafic pa care il mai aveam era de pe google images .Google panda este mai mult un factor de ranking.. Lucrul asta nu s-a intamplat pe RO.
Intr-adevar sunt acum modificari in serp pe continutul din Romania dar sunt minore
CITAT
Panda is a filter that Google has designed to spot what it believes are low-quality pages. Have too many low-quality pages, and Panda effectively flags your entire site. Being Pandified, Pandification — whatever clever name you want to call it — doesn’t mean that your entire site is out of Google. But it does mean that pages within your site carry a penalty designed to help ensure only the better ones make it into Google’s top results.
At our SMX Advanced conference earlier this month, the head of Google’s spam fighting team, Matt Cutts, explained that the Panda filter isn’t running all the time. Right now, it’s too much computing power to be running this particular analysis of pages.Instead, Google runs the filter periodically to calculate the values it needs. Each new run so far has also coincided with changes to the filter, some big, some small, that Google hopes improves catching poor quality content.
Ultima modificare făcută de avram; 17th August 2011 la 00:30.
Pai tu nu iei in calcul o serie de factori, continutul pe .com este incomparabil mai mult, deci si concurenta e mai mare acolo si e normal sa gasesti mai multe site-uri de calitate acolo fata de agregatoare, pe cand pe .Ro sunt mai putine si diferenta poate sa nu fie atat de mare intre calitatea unor bloguri de 2 lei si niste agregatoare bunicele, ipotetic vorbind. Basca situatia diferite pentru anumite cuvinte cheie, deci nu e chiar asa simplu, nu e musai ca situatia particulara a site-ului tau de pe .com sa fie identica si pe .ro. Asta nu inseamna ca nu avem panda. Eu am urmarit cateva directoare pe .ro si au fost clar afectate dupa anuntarea noului algoritm, deci avem panda.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)