Pagina 2 din 7 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 66

Subiect: Functioneaza google panda in RO?

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de draqsoru Vezi Post
    Dupa ce google a anuntat ca google panda va functiona worldwide incepand cu 12 aug 2011 observ ca traficul unor agragatoare ca price.ro youmago.ro shopspider a scazut cu circa 40 % .... Va confruntati cu scaderi de trafic ??? Sa fie google panda sau nu devina
    sa vedem saptamana asta, nu e concludenta perioada, fiind minivacanta, traficul e normal sa scada. Daca se mentine la noile valori si marti-miercuri... atunci e clar.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    71
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    71

Implicit

Traficul coincide cu 3 zile de vacanta. Abia de acum incolo vom vedea daca e sau nu Panda.
    Eu m-am uitat pe cateva statistici in SATI, site-uri care de obicei nu pierd trafic. Exista scaderi, unele da, altele nu. Vom vedea.
    Ultima modificare făcută de Krumel; 16th August 2011 la 02:20.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

diasomie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    29

Implicit

la mine pozitiile sunt mai bune. Bizoo care ma sacaia a scazut in cotare.
    vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    97
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    97

Implicit

Din ceea ce am observat intamplator monitorizand cateva cuvinte cheie care ma intereseaza, au fost bubuite bine doua directoare care rank-au inaintea mea. Acum sunt in paginile 2-3, dupa ce m-am chiniut luni bune sa le bat.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

crystalzone este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    15th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    113
    Putere Rep
    27

Implicit

Nu stiu daca e vorba de panda sau nu...dar pana ieri aveam in jur de 200-250 vizitatori...si azi am depasit 300. Este vorba de un magazin online. Mai astept cateva zile sa vedem daca se mentin vizitele. 85-90% trafic din google.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    60
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    60

Implicit

Din puctul meu de vedere e clar NU functioneaza GOOGLE PANDA pe RO. Modificarea aceasta in algoritmul de cautare trebuia sa scada autoritatea agregatoarelor (dispareau din primele 50 de pozitiii sau chiar mai rau)iar in momentul asta nu s-a intamplat lucrul acesta .

gamerap este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    UK
    Vârstă
    33
    Posturi
    384
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Cristi G Vezi Post
    Dar ceea ce faci tu nu e spammy? Nu..e SPAM NESIMTIT.

Commenturi de 6 cuvinte + adaugat un link la sfarsit. Nice job. Asa se fac backlink-urile in ziua de azi. :-)

Legat de update: Azi am avut jumatate din vizitatorii pe care-i aveam in mod normal... Nu intru in panica, astept si maine sa vedem cum se comporta. Dar vad ca multi se plang ca siteuri cu continut unic au fost afectate si le-a scazut traficul cu 40-50%. Not good!
    Cristi eu zic ca sunt doua lucruri diferite ... recunosc, fiecare isi obtine link-urile prin metodele lui. Macar nu copiez continut de pe alte site-uri, sunt doua lucruri total diferite zic eu, site-urile sapammy si comentariile de tip spam.

slobodan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    46
    Posturi
    582
    Putere Rep
    38

Implicit

Din puctul meu de vedere e clar NU functioneaza GOOGLE PANDA pe RO. Modificarea aceasta in algoritmul de cautare trebuia sa scada autoritatea agregatoarelor (dispareau din primele 50 de pozitiii sau chiar mai rau)iar in momentul asta nu s-a intamplat lucrul acesta .
    Ei fleosc, de unde pana unde cu 50 de pozitii? Unde scrie? Chiar si agregatoarele nu sunt toate la fel, unele au si continut original, nu e o regula ca toate sa fie afectate in egala masura. In fine....

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    60
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    60

Implicit

Citat Postat în original de slobodan Vezi Post
    Ei fleosc, de unde pana unde cu 50 de pozitii? Unde scrie? Chiar si agregatoarele nu sunt toate la fel, unele au si continut original, nu e o regula ca toate sa fie afectate in egala masura. In fine....
    Am avut continut agregat pentru U.S pe google.com iar pe stringurile in care stiam ca sunt pe prima pagina pe primele pozitii, dupa panda update nu m-am regasit si nu au ramas nici ceilalti competitori pe care ii cunosteam prea bine (aveam trafic semnificativ)...iar apoi sigurul trafic pa care il mai aveam era de pe google images .Google panda este mai mult un factor de ranking.. Lucrul asta nu s-a intamplat pe RO.

Intr-adevar sunt acum modificari in serp pe continutul din Romania dar sunt minore

CITAT
    Panda is a filter that Google has designed to spot what it believes are low-quality pages. Have too many low-quality pages, and Panda effectively flags your entire site. Being Pandified, Pandification — whatever clever name you want to call it — doesn’t mean that your entire site is out of Google. But it does mean that pages within your site carry a penalty designed to help ensure only the better ones make it into Google’s top results.

At our SMX Advanced conference earlier this month, the head of Google’s spam fighting team, Matt Cutts, explained that the Panda filter isn’t running all the time. Right now, it’s too much computing power to be running this particular analysis of pages.Instead, Google runs the filter periodically to calculate the values it needs. Each new run so far has also coincided with changes to the filter, some big, some small, that Google hopes improves catching poor quality content.
    Ultima modificare făcută de avram; 17th August 2011 la 00:30.

slobodan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    46
    Posturi
    582
    Putere Rep
    38

Implicit

Am avut continut agregat pentru U.S pe google.com iar pe stringurile in care stiam ca sunt pe prima pagina pe primele pozitii, dupa panda update nu m-am regasit si nu au ramas nici ceilalti competitori pe care ii cunosteam prea bine (aveam trafic semnificativ)...iar apoi sigurul trafic pa care il mai aveam era de pe google images .Google panda este mai mult un factor de ranking.. Lucrul asta nu s-a intamplat pe RO.

Intr-adevar sunt acum modificare in serp pe continutul din romania dar sunt minore
    Pai tu nu iei in calcul o serie de factori, continutul pe .com este incomparabil mai mult, deci si concurenta e mai mare acolo si e normal sa gasesti mai multe site-uri de calitate acolo fata de agregatoare, pe cand pe .Ro sunt mai putine si diferenta poate sa nu fie atat de mare intre calitatea unor bloguri de 2 lei si niste agregatoare bunicele, ipotetic vorbind. Basca situatia diferite pentru anumite cuvinte cheie, deci nu e chiar asa simplu, nu e musai ca situatia particulara a site-ului tau de pe .com sa fie identica si pe .ro. Asta nu inseamna ca nu avem panda. Eu am urmarit cateva directoare pe .ro si au fost clar afectate dupa anuntarea noului algoritm, deci avem panda.

Pagina 2 din 7 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Panda 2.2
    De Cristian Mezei în forumul Google
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 23rd June 2011, 14:27
  2. Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 24th April 2011, 08:41
  3. nu functioneaza Google Webmasters
    De giovanni12345 în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 22nd July 2009, 21:13
  4. Google nu mai functioneaza... deocamdata